Ροή Ειδήσεων:
 • 07:06 4ωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη 11:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. με σκοπό την εύρεση σύννομης διαδικασίας παράτασης των συμβάσεων του προσωπικού με ελαστικές μορφές απασχόλησης που υπηρετούν στο ΕΣΥ και την Πρόνοια καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
 • 20:52 Οι Φίλοι Μονοπατιών Χίου διοργανώνουν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ανάβαση στη τρίτη ψηλότερη κορυφή της Χίου, στο ΄Ορος (1.186 μέτρα). Πρόκειται για μια θαυμάσια αλλά δύσκολη διαδρομή μήκους 10.250 μέτρων με υψομετρική διαφορά περίπου 800μ., για την οποία απαιτούνται 5 με 6 ώρες. Αφετηρία και τερματισμός είναι το Πιτυός. Οι Φίλοι Μονοπατιών Χίου συντήρησαν τελευταία περίπου 5 χλμ. της κυκλικής αυτής διαδρομής. Η δράση αυτή απευθύνεται σε πεζοπόρους με εμπειρία, αντοχή και καλό εξοπλισμό (απαραίτητα τα μποτάκια ορειβασίας, αδιάβροχο, ζεστά ρούχα, κολατσιό, αρκετό νερό). Πληροφορίες στον Γ. Χαλάτση Γιώργο στο τηλέφωνο 6938605179.
 • 18:13 Πρωτοβουλία για την συγκέντρωση βοήθειας στους πληγέντες από τις πλημμύρες κατοίκους της περιοχής Μάνδρας Αττικής πήρε ο Κυνηγετικός Σύλλογος. Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση οι πληγέντες χρειάζονται ξηρά τροφή, μπισκότα, κονσέρβες, κρουασάν, γάλα εβαπορέ, βρεφικά γάλατα από 0-6 και όλων των ηλικιών, πάνες, κουβέρτες, γαλότσες, κάλτσες, παπούτσια. Τα παραπάνω είδη θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου (Σ.Λίναρη 2α) τις ώρες λειτουργίας των γραφείων, Δευτέρα και Παρασκευή 8:00 π.μ. - 2.00 μ.μ. Τρίτη και Πέμπτη 8:00 – 12:00 και Τετάρτη 2:00 μ.μ. - 8.00 μ.μ. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν με έξοδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου στον Κυνηγετικό Σύλλογο Κορωπίου Αττικής ο οποίος θα αναλάβει και την διανομή τους.
 • 16:45 Στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου τίθεται προς συζήτηση και λήψη απόφασης το Β1 στάδιο της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Χίου. Στη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. θα ληφθεί απόφαση και για την εντολή σύνταξης του Β2 σταδίου της μελέτης του Γ.Π.Σ. Το Β1 στάδιο (τεύχος και σχέδια) του Γενικού Πολεοδομικού σχεδίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δ. Χίου (chioscity.gr).
 • 13:18 Ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου, καθώς και το Κοινωνικό Φροντιστήριο δεν θα λειτουργήσουν σήμερα λόγω της συμμετοχής στην απεργία για την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%.
 • 11:50 Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την i-paidi.gr και την υποστήριξη του ΚΕ.Δ.Υ. Χίου καλεί σε ομιλία με θέμα «Η αξία της διάγνωσης και την παρέμβασης στα παιδιά με ΔΕΠ – Υ», που θα γίνει την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. στην αίθουσα «Μιχαήλ Βουρνούς» στην Περιφερειακή Ενότητα. Το θέμα θα αναπτύξουν οι Μαριάννα Λαγουμίδη, Πρόεδρος της i-paidi, Φρόσω Μπούτου, Μοριακή Βιολόγος και Ιωάννης Τσιροπινάς, Δ/ντής 7ου Δημοτικού Σχολείου Χίου.
 • 10:56 Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου εορτάζει με κάθε μεγαλοπρέπεια ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Χιοπολίτου, στη γεννέτηρά του στο Πιτυός. Στις 7.30 π.μ. θα τελεστεί όρθος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ στις 5.30 μ.μ. του Σαββάτου εσπερινός. Από το εκκλησιαστικό συμβούλιο θα προσφερθεί κέρασμα στους πιστούς και τις δύο ημέρες
 • 09:38 Οι συντάξεις Δεκεμβρίου όλων των Ταμείων θα καταβληθούν στα τέλη Νοεμβρίου και κάποιες αρχές Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου. Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου. Οι Επικουρικές Συντάξεις (ΕΤΕΑ) Δεκεμβρίου την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. Με τη σύνταξη Δεκεμβρίου θα πιστωθεί η εφάπαξ επιστροφή των διαφορών στις εισφορές υγείας 4,5 ετών. Οι συνταξιούχοι θα δουν στους λογαριασμούς τους το επιπλέον ποσό που θα πιστωθεί μαζί με την τρέχουσα σύνταξη, χωρίς να απαιτείται κάποια αίτηση.
 • 06:35 Σήμερα Τετάρτη 22/11 αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις,γενικά ασθενείς,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-14οC.
 • 20:06 Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν έντεκα γονείς μαθητών απ' το νησί μας, που μετείχαν στις εφετινές πανελλαδικές εξετάσεις, ζητώντας την ακύρωση υπουργικής απόφασης με την οποία λόγω των σεισμών, που έπληξαν τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, οι μαθητές των νησιών αυτών μοριοδοτήθηκαν κατά διαφορετικό τρόπο. Οι γονείς που προσέφυγαν στο ανώτατο δικαστήριο,υποστηρίζουν ότι η υπουργική απόφαση, είναι αντίθετη στις συνταγματικές αρχές της ισότητας και της αξιοκρατίας, ενώ προσκρούει ευθέως σε βασικά άρθρα του Συντάγματος.
 • 19:44 Το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Ιωνες» πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, από τις οποίες αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, το οποίο συνεδρίασε και συστάθηκε σε Σώμα ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αγιασμάτη Μαρκέλλα, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ποδιά Ελένη, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ντούλου Πλουμή, ΤΑΜΙΑΣ Παβίτσου Χριστίνα, ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΟΣ: Χατζησιδερή Αναστασία, ΕΦΟΡΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ: Κουφοδόντη Ευτυχία ΕΦΟΡΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ: Πατελίδα Κατερίνα.
Custom Search
Τελευταία ενημέρωση: 22 Νοε 2017 - 14:42

alithia

Τετάρτη, 22 Νοέμβριος, 2017 - 14:56

Αλέξανδρος Μιχάλας

Αφού δεν γίνεται Αεροδρόμιο το... φύτεψαν

13 Μαΐου 2017 - 11:40

Σε μια συμβολική διαμαρτυρία προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 13 Μαρτίου 2017 τρεις συμπολίτες μας, οι Αλέξανδρος Μιχάλας, Γιάννης Καζάνας (Αθάνατος) και Ανδρέας Κουνέλης, φυτεύοντας λαχανικά στην άκρη της έκτασης που απαλλοτρίωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, γκρεμίζοντας και τη συνοικία της Φάρκαινας, υποτίθεται για να επεκταθεί το αεροδρόμιο. Όπως είπαν η αντίστοιχη απαλλοτρίωση, μόνο σε γη, στο νότιο μέρος έγινε πριν 20 χρόνια χωρίς να γίνει κανένα έργο. Αν μείνουμε ανενεργοί, είπαν, θα περιφράξουν το χώρο και θα περάσουν άλλα 20 χρόνια και μεγαλύτερο αεροδρόμιο δεν θα δούμε.

Έκανε μηνύσεις γιατί τον πνίγει η γραφειοκρατία

3 Οκτ 2016 - 16:44

Ο Αλέξανδρος Μιχάλας είναι πηγαίος και αυθόρμητος. Όμως η επιβίωσή του, όπως και κάθε επαγγελματία, μέσα στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας είναι ένας καθημερινός γολγοθάς. Με τη διαφορά ότι εκείνος δεν το βάζει κάτω και όχι μόνο βγαίνει και καταγγέλλει ό,τι οι άλλοι… καταπίνουν, αλλά καταφεύγει και σε μηνύσεις κατά υπηρεσιών, αν και με την ταχύτητα απονομής Δικαιοσύνης στη χώρα μας ίσως εκδικαστούν στην… άλλη ζωή.

Το κράτος δεν μας αφήνει να δουλέψουμε!

5 Ιουλ 2016 - 14:50

«Πώς μπορεί να δουλέψει κανείς όταν το κράτος αντί να τον βοηθά του βάζει συνεχώς εμπόδια; 2,5 μήνες τώρα περιμένω να γίνει ο έλεγχος σε ένα βυτίο μεταφοράς νερού για  να το θέσω σε λειτουργία κι ακόμη τίποτε. Το χαρτί πότε θα μου το δώσουν, το χειμώνα; Τότε που δεν θα υπάρχει αντικείμενο εργασίας;»

Το χαρτί υγείας άγνωστο είδος

25 Αυγ 2015 - 16:28

Ο καθένας και τα προβλήματά του και ο Αλέξανδρος Μιχάλας έγινε και αυτός σοφότερος με την ανάληψη εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας της καθαριότητας του Δημοτικού Κήπου. “Μου ανέθεσε τη δουλειά ο Σταμάτης Κάρμαντζης, έφερα χημικές τουαλέτες, αλλά κι εγώ ξέχασα μια λεπτομέρεια που την ξέρουν μόνο οι Αστυνομικοί που τους πακιάρονται στο Μερσινίδι.

Για τα... μπάζα

20 Αυγ 2014 - 15:24

Μόλις απείλησε η κυβέρνηση τους Δήμους ότι αν δεν κλείσουν τους χώρους ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων, θα αφαιρεί από την Κρατική ενίσχυση τους, τα πρόστιμα που επιβάλλει  η Ευρωπαϊκή Ένωση, μπήκε μπάρα απαγόρευσης εισόδου στο δρόμο για τον παλιό σκουπιδότοπο κι έτσι όσοι είχαν ή έχουν μπάζα από εκσκαφές ή οικοδομικές εργασίες, καλούνται να τα πετάξουν όπου... βρουν, αφού για να τα φάνε αποκλείεται. Ο Αλέξανδρος Μιχάλας, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο  κλάδο, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Subscribe to RSS - Αλέξανδρος Μιχάλας