Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Καλό ταξίδι ΑΛΗΘΕΙΑ

Κυρ, 15/01/2017 - 07:13

Εντιμότατε κ. Εκδότη της  ‘’’Αλήθειας’’’

      Με την ευκαιρία 30ετούς κυκλοφορίας της εφημερίδας ,επιτρέψατε στην ταπεινότητά μου να προσθέσω και τις δικές μου ευχές για τα γενέθλιά της . Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α  αφ’εαυτής έχει καταξιωθεί στο αναγνωστικό της κοινό γιατί η συνέπεια , η ελευθερία του λόγου , η αντικειμενικότητα και η καλοπροαίρετη κριτική της, ήταν εκείνα που τα επέβαλε η ειλικρίνεια και η ευθύνη του λειτουργήματός σας. Εκτίμησή μου είναι ότι η ορθή πληροφόρηση και η επικοινωνία με τον αναγνώστη καθόρισαν την πυξίδα και την ρότα της .

     Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς προσωπικά και τους συνεργάτες σας καλό ταξίδι στην πορεία σας, κουράγιο και δύναμη να ξεπερνάτε τις δυσκολίες της εποχής και των καιρών μας και στο τέλος της Ι Θ Α Κ Η Σ  σας να είστε βέβαιοι ότι θα  ανταμειφθείτε για τον αγώνα τον καλό που δίνετε.

    Τέλος  απευθυνόμενος στις φίλες-ους  Χιώτες , επιθυμώ να τους μεταφέρω ότι είναι πολύ τυχεροί που το Νησί μας διαθέτει μια εφημερίδα του ‘’επιπέδου’’ και ‘’διαμετρήματος’’ της Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ , που δεν έχει απολύτως τίποτε να ζηλέψει από τις παραδοσιακές εφημερίδες του ‘’κέντρου’’ .

 Αγαπητέ μου φίλε  καλό σας ‘’δρόμο’’ και οι προσδοκίες σας ευχές μου.

 

                                                             Βούλτσος Ηρακλής

                                        Αντγος ε.α. και Τέως Γεν. Γραμ. Δήμου Ερμούπολης

 

Άλλες απόψεις: Του Ηρακλή Βούλτσου