Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Λάμπρος Αποστολής: «Τιμωρίες με δύο μέτρα και δύο σταθμά…»

Δευ, 12/03/2018 - 18:30
Ο Λάμπρος Αποστολής αριστερά με τον Γιάννη Παϊδούση

Δύο μέτρα και δύο σταθμά υποστηρίζει ο Λάμπρος Αποστολής ότι υπάρχουν στην ΕΠΣ Χίου, σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των πειθαρχικών παραπτωμάτων από τους παράγοντες των ομάδων.

Ως γνωστόν ο βοηθός προπονητής της Θύελλας τιμωρήθηκε με 75 ημερολογιακές ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ, για την αποβολή του στο παιχνίδι Κανάρη-Θύελλας. Η τιμωρία που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου ήταν για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, συνοδευόμενη από απώθηση του διαιτητή. Μια τιμωρία που ο ίδιος τη δέχτηκε αφού δημόσια, μέσω της συχνότητας του «Ράδιο Αλήθεια», ανέφερε ότι υπέπεσε σε παράπτωμα.

Όμως σύμφωνα με τη δήλωσή του, που δημοσιεύεται στην «Αθλητική Χίο» που κυκλοφόρησε -και μαζί με την «Αλήθεια»- υποστηρίζει ότι δεν τηρούνται ίσες αποστάσεις για όλους και υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Αποστολής ανέφερε: «Πριν από λίγες ημέρες στον αγώνα Μικρασιατικής-Δάφνης στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, ο επόπτης κ. Γαρρής ακυρώνει γκολ της Δάφνης στο 85ο λεπτό με αποτέλεσμα, ο βοηθός προπονητής της Δάφνης και ο εκπρόσωπός της, κύριοι Τσούχλης, Κάμπουρας, να βρεθούν από τον πάγκο του φιλοξενούμενου που όλοι ξέρουν πού βρίσκεται, στον επόπτη γραμμών από την πλευρά του πάγκου της γηπεδούχου και να διαμαρτύρονται έντονα. Διαιτητής στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν ο κ. Πέτρος Τσούχλης, ο οποίος δεν απέβαλε, όπως όφειλε να κάνει, τους παραπάνω αξιωματούχους και ούτε καν το ανέφερε στο φύλλο αγώνα! Αντιθέτως ο ίδιος διαιτητής στα Νένητα, στον αγώνα Κανάρη-Θύελλας Χαλκειούς με απέβαλε, όπως και έπρεπε να κάνει, εφαρμόζοντας σωστά τους κανονισμούς. Αυτοί είναι οι χιώτες διαιτητές και παρατηρητές, που κρίνουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ρωτάμε λοιπόν τους κυρίους Κοτσώνη, Ρούλη, Μαχαίρα, εάν υπάρχουν επιλεκτικές αποφάσεις και τιμωρίες στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων Α’-Β’ Κατηγοριών της ΕΠΣ Χίου. Τα συμπεράσματα δικά σας. Τα σχόλια από μέρους μου είναι περιττά…».

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 18/07/2018 - 21:50
Θα νικήσουμε

Για να γυρίσουν βέβαια οι τροχοί χρειάζονται 55.000 ευρώ (!) που πόντο – πόντο στην κυριολεξία τα μαζεύουν οι «Ιωνες» το αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ του νησιού μας, προκειμένου να αγοράσουν ένα λεωφορειάκι μεταφοράς ΑμΕΑ για τις προπονητικές τους ανάγκες.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποίησαν την γιορτή τους στη Φάρκαινα το απόγευμα της Τετάρτης, με τη συμμετοχή του Μαραθωνοδρόμου πρωταθλητή μας Χριστόφορου Μερούση, την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μας στην ξιφασκία με αμαξίδιο Κέλυ Λουφάκη, τον διεθνή μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο και η επίσης διεθνής πολίστρια μας Μαρία Τσουρή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης, χαιρέτησε την εκδήλωση και παρουσία επίσης των παραΟλυμπιονικών μας Παντελή Καλόγερου και Σίμου Παλτσανιτίδη, ξεκίνησαν τα αθλήματα για ΑμΕΑ, στα οποία όμως πήραν μέρος και αρτιμελείς αθλητές κυρίως, που ήθελαν να γνωρίσουν την εμπειρία αυτής της προσπάθειας, που απαιτεί υψηλή ψυχική και σωματική αντοχή, δίνει όμως ελευθερία, την ικανοποίηση της προσπάθειας και αθλεί το σώμα αλλά και την ψυχή.

Να είσαστε σίγουροι ότι όπως γυρίζουν οι τροχοί της ζωής από την προσπάθεια μας, θα γυρίσουν οι τροχοί και στο λεωφορείο,που θα αγοράσουμε, μας είπε η Κέλυ Λουφάκη, που θα επιστρέψει στην Αθήνα για να την έχουμε κοντά μας 10 μέρες τον Αύγουστο στη γενέτειρα της τους Ολύμπους.

Οδηγός και εισπράκτορας μαζίΗ γωνία με τους κουμπαράδεςΑπό την μεγάλη γιορτή στη ΦάρκαιναΑπό την μεγάλη γιορτή στη ΦάρκαιναΑπό την μεγάλη γιορτή στη Φάρκαινα