Χίος, Κυριακή 25 Μαρτίου

Λάμπρος Αποστολής: «Τιμωρίες με δύο μέτρα και δύο σταθμά…»

Δευ, 12/03/2018 - 18:30
Ο Λάμπρος Αποστολής αριστερά με τον Γιάννη Παϊδούση

Δύο μέτρα και δύο σταθμά υποστηρίζει ο Λάμπρος Αποστολής ότι υπάρχουν στην ΕΠΣ Χίου, σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των πειθαρχικών παραπτωμάτων από τους παράγοντες των ομάδων.

Ως γνωστόν ο βοηθός προπονητής της Θύελλας τιμωρήθηκε με 75 ημερολογιακές ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ, για την αποβολή του στο παιχνίδι Κανάρη-Θύελλας. Η τιμωρία που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου ήταν για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, συνοδευόμενη από απώθηση του διαιτητή. Μια τιμωρία που ο ίδιος τη δέχτηκε αφού δημόσια, μέσω της συχνότητας του «Ράδιο Αλήθεια», ανέφερε ότι υπέπεσε σε παράπτωμα.

Όμως σύμφωνα με τη δήλωσή του, που δημοσιεύεται στην «Αθλητική Χίο» που κυκλοφόρησε -και μαζί με την «Αλήθεια»- υποστηρίζει ότι δεν τηρούνται ίσες αποστάσεις για όλους και υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Αποστολής ανέφερε: «Πριν από λίγες ημέρες στον αγώνα Μικρασιατικής-Δάφνης στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, ο επόπτης κ. Γαρρής ακυρώνει γκολ της Δάφνης στο 85ο λεπτό με αποτέλεσμα, ο βοηθός προπονητής της Δάφνης και ο εκπρόσωπός της, κύριοι Τσούχλης, Κάμπουρας, να βρεθούν από τον πάγκο του φιλοξενούμενου που όλοι ξέρουν πού βρίσκεται, στον επόπτη γραμμών από την πλευρά του πάγκου της γηπεδούχου και να διαμαρτύρονται έντονα. Διαιτητής στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν ο κ. Πέτρος Τσούχλης, ο οποίος δεν απέβαλε, όπως όφειλε να κάνει, τους παραπάνω αξιωματούχους και ούτε καν το ανέφερε στο φύλλο αγώνα! Αντιθέτως ο ίδιος διαιτητής στα Νένητα, στον αγώνα Κανάρη-Θύελλας Χαλκειούς με απέβαλε, όπως και έπρεπε να κάνει, εφαρμόζοντας σωστά τους κανονισμούς. Αυτοί είναι οι χιώτες διαιτητές και παρατηρητές, που κρίνουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ρωτάμε λοιπόν τους κυρίους Κοτσώνη, Ρούλη, Μαχαίρα, εάν υπάρχουν επιλεκτικές αποφάσεις και τιμωρίες στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων Α’-Β’ Κατηγοριών της ΕΠΣ Χίου. Τα συμπεράσματα δικά σας. Τα σχόλια από μέρους μου είναι περιττά…».

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Κυρ, 25/03/2018 - 07:18
Η Εθνική Ομάδα πόλο Γυναικών, με τη χιώτισσα Αναστασία Καλαργυρού στη σύνθεσή της, πανηγυρίζει την πρώτη θέση στο Europa Cup

Άρωμα Χίου είχε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική μας Ομάδα πόλο Γυναικών στο νεοσύστατο Europa Cup, που έγινε στην Ποντεβέδρα της Ισπανίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τη χιώτισσα παίκτρια του Εθνικού Πειραιά Αναστασία Καλαργυρού στη σύνθεσή του, έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου επικρατώντας στον τελικό της διοργάνωσης με 9-6 επί της Ρωσίας.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου όμως έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε σε 2-2, μόλις 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του οκταλέπτου με τέρματα των Ξενάκη και Καλαργυρού. Στην τρίτη περίοδο η ελληνική ομάδα διόρθωσε τα λάθη που είχε κάνει μέχρι τότε και μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με διαφορά τριών τερμάτων (6-3) ενώ στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου έκανε το 7-3 και παρά την πίεση που δέχτηκε από τις Ρωσίδες συνέχισε να είναι μπροστά στο σκορ, βγάζοντας ψυχραιμία στο παιχνίδι της, ακόμη και όταν η Ρωσία πλησίασε στο ένα γκολ στα 44 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Έτσι μπόρεσε να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη και στην κατάκτηση ενός τίτλου, που είναι το πρώτο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση μετά το χάλκινο που είχε πάρει στο Γουόρλοντ Λιγκ του 2012.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-1, 4-1, 3-5. Από δύο τέρματα για την Εθνική μας σημείωσαν οι: Βασ. Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου και Ξενάκη. Από ένα γκολ πέτυχαν οι: Καλαργυρού, Τσουκαλά, Χυδηριώτη.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας (προπονητής ο Γιώργος Μορφέσης) ήταν στον τελικό: Κούβδου, Τσουκαλά, Βασ. Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου, Μαργ. Πλευρίτου, Αβραμίδου, Ασημάκη, Πάτρα, Χυδηριώτη, Καλαργυρού, Ελευθ. Πλευρίτου, Ξενάκη, Χρ. Διαμαντοπούλου.

Στον μικρό τελικό η Ισπανία νίκησε με 9-3 την Ολλανδία και πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η τελική κατάταξη του φάιναλ-σιξ στο Europa Cup: 1) Ελλάδα, 2) Ρωσία, 3) Ισπανία, 4) Ολλανδία, 5) Ιταλία, 6) Ουγγαρία.