Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Με υπογραφή… Μπαστιάνου η νίκη των Ελπίδων με 1-0 επί της Σλοβακίας

Παρ, 12/01/2018 - 09:58
Ο Γιάννης Μπαστιάνος πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε στο παιχνίδι με την Εθνική Σλοβακίας

Η δεύτερη φιλική αναμέτρηση των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας και Σλοβακίας στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 11/1/18, στέφθηκε από επιτυχία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χάρη στον Γιάννη Μπαστιάνο.

Ο χιώτης επιθετικός της Βέροιας ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Εθνικής μας Ομάδας. Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης αξιοποιώντας την ταχύτητα και την τεχνική του, με υποδειγματικό πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία των Σλοβάκων, σημειώνοντας το 1-0.

Ο Γιάννης Μπαστιάνος είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι, στο ημίχρονο, στη θέση του Κωστανάσιου. Την Τρίτη οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στα Σπάτα, όπου οι Σλοβάκοι είχαν κερδίσει με 2-1. Ο Μπαστιάνος είχε ξεκινήσει στην αρχική 11άδα της ελληνικής ομάδας, αγωνιζόμενος σε όλο το πρώτο μέρος της συνάντησης. Και στα δύο παιχνίδια ο χιώτης ποδοσφαιριστές είχε πολύ καλή παρουσία με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη τύπου Δημάρχου και Ν. Λαμπρινούδη
Τρί, 16/01/2018 - 18:24
Εκ βάθρων επισκευή του κολυμβητηρίου

Στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση χρηματοδότησης προκειμένου να εκτελεστούν έργα στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, μεγάλης έκτασης, ενός συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, εισέρχεται ο Δήμος Χίου. Ήδη την Τετάρτη 17 Γενάρη, στις 2 μ.μ. στo χώρο του Δημοτικού Σταδίου θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου το οποίο θα κληθεί να εγκρίνει το σχέδιο προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΝΠΔΔ και του Δήμου για την Πράξη «Ενεργειακή αναβάθμιση, δημοτικού, κλειστού Ιωνικού κολυμβητηρίου Χίου», του οποίου ο προϋπολογισμός φτάνει στα 2,9 εκ. ευρώ και περιλαμβάνει την αλλαγή της τέντας που καλύπτει μια έκταση 3,5 στρεμμάτων!

Σήμερα ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς με τον Δημ. Σύμβουλο και υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου Νίκο Λαμπρινούδη, έδωσαν λεπτομέρειες για τα έργα, που θα γίνουν σε ένα Κολυμβητήριο, που έχει φτιαχθεί το 1980 και έκτοτε του έχουν γίνει μόνο μπαλώματα.

135.000 το χρόνο πληρώνουμε για ΔΕΗ, είπε ο Ν. Λαμπρινούδης. Η τέντα, που βλέπετε στην ουσία δεν υπάρχει, υπάρχει ένας μουσαμάς να μην βρεχόμαστε, άρα ότι θερμότητα παράγουμε την εκπέμπομε στο… περιβάλλον. Φτιάχνουμε την τέντα από την αρχή, μας είπε ο Δήμαρχος Χίου, αντικαθιστούμε τους προβολείς με άλλους οικονομικότερους, δίνουμε 600.000 για επισκευή των ξενώνων και 250.000 για αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Φιλοδοξία μας είπε ο Νίκος Λαμπρινούδης, είναι με το πέρας των εργασιών να διοργανώσουμε στο «Ιωνικό» διεθνής αγώνες, αφού συνεχάρη τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, που συνέταξαν όλες τις σχετικές μελέτες.

pros_energeiaki_anavathmisi_to_kolymvitirio