Χίος, Πέμπτη 19 Ιουλίου

Νικητής ο Μερούσης στο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Δευ, 05/02/2018 - 18:05
Ο Χριστόφορος Μερούσης στο πρωτ/μα Ανωμάλου Δρόμου Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Χριστόφορος Μερούσης κυριάρχησε για ακόμη μια χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Ο χιώτης πρωταθλητής που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας νίκησε στα 8.000 μέτρα των Ανδρών, καλύπτοντας την απόσταση σε 25.04.32.
Στην κούρσα υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός με τους Μερούση, Ζερβάκη και Πιτσώλη να είναι μαζί σε όλη τη διάρκειά της. Ο χιώτης πρωταθλητής του Φ.Ο. Βροντάδου ξέφυγε στα τελευταία 500 μέτρα της διαδρομής κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση. Ο Γιάννης Ζερβάκης (Πολεμική Αεροπορία) με 25.09.15 τερμάτισε στη 2η θέση ενώ ο Χαράλαμπος Πιτσώλης (Στρατός Ξηράς) με 25.13.19 πήρε την 3η θέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την επιτυχία του ο Μερούσης συνετέλεσε ώστε η Ελληνική Αστυνομία να πάρει την 1η θέση στην ομαδική κατάταξη.
Στις Γυναίκες (4.000 μέτρα) νικήτρια ήταν η Ντενίζ Δημάκη (Πυροσβεστικό Σώμα) με 14.35.90. 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 18/07/2018 - 21:50
Θα νικήσουμε

Για να γυρίσουν βέβαια οι τροχοί χρειάζονται 55.000 ευρώ (!) που πόντο – πόντο στην κυριολεξία τα μαζεύουν οι «Ιωνες» το αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ του νησιού μας, προκειμένου να αγοράσουν ένα λεωφορειάκι μεταφοράς ΑμΕΑ για τις προπονητικές τους ανάγκες.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποίησαν την γιορτή τους στη Φάρκαινα το απόγευμα της Τετάρτης, με τη συμμετοχή του Μαραθωνοδρόμου πρωταθλητή μας Χριστόφορου Μερούση, την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μας στην ξιφασκία με αμαξίδιο Κέλυ Λουφάκη, τον διεθνή μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο και η επίσης διεθνής πολίστρια μας Μαρία Τσουρή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης, χαιρέτησε την εκδήλωση και παρουσία επίσης των παραΟλυμπιονικών μας Παντελή Καλόγερου και Σίμου Παλτσανιτίδη, ξεκίνησαν τα αθλήματα για ΑμΕΑ, στα οποία όμως πήραν μέρος και αρτιμελείς αθλητές κυρίως, που ήθελαν να γνωρίσουν την εμπειρία αυτής της προσπάθειας, που απαιτεί υψηλή ψυχική και σωματική αντοχή, δίνει όμως ελευθερία, την ικανοποίηση της προσπάθειας και αθλεί το σώμα αλλά και την ψυχή.

Να είσαστε σίγουροι ότι όπως γυρίζουν οι τροχοί της ζωής από την προσπάθεια μας, θα γυρίσουν οι τροχοί και στο λεωφορείο,που θα αγοράσουμε, μας είπε η Κέλυ Λουφάκη, που θα επιστρέψει στην Αθήνα για να την έχουμε κοντά μας 10 μέρες τον Αύγουστο στη γενέτειρα της τους Ολύμπους.

Οδηγός και εισπράκτορας μαζίΗ γωνία με τους κουμπαράδεςΑπό την μεγάλη γιορτή στη ΦάρκαιναΑπό την μεγάλη γιορτή στη ΦάρκαιναΑπό την μεγάλη γιορτή στη Φάρκαινα