Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 12/09/2017 - 14:36
Οι μη χιώτες πολίστες του ΝΟΧ στο Πυργί

Ολοκληρώθηκε στην ανοιχτή πισίνα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας πόλο του N.O. Χίου/Astra Airlines που διήρκεσε δύο εβδομάδες.Από χθες η προετοιμασία της ομάδας του Μιχάλη Λαζαρίδη συνεχίζεται στην Αθήνα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να δίνει και προπονητικά φιλικά με άλλες ομάδες της A1 Εθνικής Κατηγορίας.Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines πέρασαν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου που έγιναν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.Η διοίκηση του Ν.Ο. Χίου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί την Astra Airlines που φρόντισε για τις μετακινήσεις των αθλητών, το ξενοδοχείο Chios Chandris Hotel και το προσωπικό του για τη ζεστή φιλοξενία όσων παικτών διέμειναν σε αυτό, καθώς επίσης το μικροβιολογικό εργαστήριο και το τμήμα αιμοδοσίας του "Σκυλίτσειου" Γενικού Νοσοκομείου Χίου, όπου έγιναν οι εξετάσεις των αθλητών.Επίσης ο Ν.Ο. Χίου ευχαριστεί τη Διοίκηση και το προσωπικού του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου για τη διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.Ιστορικά μνημεία του νησιού μας, όπως τα μεσαιωνικά μαστιχοχώρια και το Μουσείο Μαστίχας επισκέφτηκαν οι αθλητές της ομάδας που δεν έχουν καταγωγή από τη Χίο, σε μια ευκαιρία που είχαν να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού μας στο περιθώριο των προπονήσεών τους, σε αυτό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, απ' όπου και οι φωτογραφίες.

Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη τύπου Δημάρχου και Ν. Λαμπρινούδη
Τρί, 16/01/2018 - 18:24
Εκ βάθρων επισκευή του κολυμβητηρίου

Στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση χρηματοδότησης προκειμένου να εκτελεστούν έργα στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, μεγάλης έκτασης, ενός συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, εισέρχεται ο Δήμος Χίου. Ήδη την Τετάρτη 17 Γενάρη, στις 2 μ.μ. στo χώρο του Δημοτικού Σταδίου θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου το οποίο θα κληθεί να εγκρίνει το σχέδιο προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΝΠΔΔ και του Δήμου για την Πράξη «Ενεργειακή αναβάθμιση, δημοτικού, κλειστού Ιωνικού κολυμβητηρίου Χίου», του οποίου ο προϋπολογισμός φτάνει στα 2,9 εκ. ευρώ και περιλαμβάνει την αλλαγή της τέντας που καλύπτει μια έκταση 3,5 στρεμμάτων!

Σήμερα ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς με τον Δημ. Σύμβουλο και υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου Νίκο Λαμπρινούδη, έδωσαν λεπτομέρειες για τα έργα, που θα γίνουν σε ένα Κολυμβητήριο, που έχει φτιαχθεί το 1980 και έκτοτε του έχουν γίνει μόνο μπαλώματα.

135.000 το χρόνο πληρώνουμε για ΔΕΗ, είπε ο Ν. Λαμπρινούδης. Η τέντα, που βλέπετε στην ουσία δεν υπάρχει, υπάρχει ένας μουσαμάς να μην βρεχόμαστε, άρα ότι θερμότητα παράγουμε την εκπέμπομε στο… περιβάλλον. Φτιάχνουμε την τέντα από την αρχή, μας είπε ο Δήμαρχος Χίου, αντικαθιστούμε τους προβολείς με άλλους οικονομικότερους, δίνουμε 600.000 για επισκευή των ξενώνων και 250.000 για αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Φιλοδοξία μας είπε ο Νίκος Λαμπρινούδης, είναι με το πέρας των εργασιών να διοργανώσουμε στο «Ιωνικό» διεθνής αγώνες, αφού συνεχάρη τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, που συνέταξαν όλες τις σχετικές μελέτες.

pros_energeiaki_anavathmisi_to_kolymvitirio