Χίος, Πέμπτη 22 Μαρτίου

Πρωτιές Ιώνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΒΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΕΛΙΔΑ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ
Τρί, 06/03/2018 - 14:50
Η Βούλα Πατουλίδου με τις αθλήτριες των Ιώνων

Το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες «ΙΩΝΕΣ» συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Πυλαίας, με τις αθλήτριες Χριστίνα Παβίτσου και Κατερίνα Πατελίδα.

Η αθλήτρια Χριστίνα Παβίτσου ήρθε πρώτη με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 58kg στην κατηγορία +86kg και η Κατερίνα Πατελίδα με 33kg και πανελλήνιο ρεκόρ ήρθε πρώτη στην κατηγορία 86kg. Στη γενική κατάταξη η Παβίτσου ήρθε δεύτερη με την Πατελίδα να έρχεται τρίτη.

Την απονομή στις αθλήτριες έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Το Δ.Σ. του Σωματείου συγχαίρει τις αθλήτριες για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους και τους εύχεται να συνεχίσουν δυναμικά και στο μέλλον με ακόμη μεγαλύτερα ρεκόρ.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 21/03/2018 - 23:25
Με Καλαργυρού η Eθνική Oμάδα στα τελικά του Εuropa Cup στην Ισπανία

Χιώτικη παρουσία θα έχουμε στην Eθνική Oμάδα πόλο Γυναικών που θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Europa Cup που θα πραγματοποιηθεί στη Ποντεβέρντα της Ισπανίας στο διάστημα 22-24 Μαρτίου.

Στη 13άδα της ελληνικής ομάδας ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης συμπεριέλαβε τη χιώτισσα παίκτρια του Εθνικού Πειραιά Αναστασία Καλαργυρού.

Τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη.

Η Εθνική Ομάδα, που είχε καταλάβει την 1η θέση στον προκριματικό όμιλο που είχε γίνει στο Βόλο, θα περιμένει την αντίπαλό της στα ημιτελικά, την Παρασκευή (23/3) που θα είναι ο νικητής της συνάντησης Ολλανδίας-Ιταλίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

Πέμπτη 22/3:

Ολλανδία-Ιταλία και Ουγγαρία-Ρωσία.

Παρασκευή 23/3:

Ο νικητής Ολλανδία-Ιταλία με Ελλάδα και ο νικητής Ουγγαρία-Ρωσία με Ισπανία. Οι ηττημένοι από τις συναντήσεις της Πέμπτης θα παίξουν για τη θέση 5-6 της διοργάνωσης.

Σάββατο 24/3:

Στις 13.15 (ώρα Ελλάδος) θα γίνει ο αγώνας για τις 3η-4η θέσεις και στις 15.00 (ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης.