Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Στην 4η θέση οι Παίδες του ΝΟΧ στο 5ο τουρνουά Splash στην Πάτρα

ΣΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟ ΜΙΝΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 12/01/2018 - 10:10
Οι αναπτυξιακές ομάδες πόλο του ΝΟΧ στην Πάτρα

Θετική παρουσία είχαν οι τρεις ομάδες πόλο του Ν.Ο. Χίου που συμμετείχαν στο 5ο τουρνουά Splash που έγινε στην Πάτρα. Τα παιδιά από τις ομάδες Παίδων, Μίνι Παίδων και Προ Μίνι που συμμετείχαν στη διοργάνωση, απεκόμισαν στις τέσσερεις ημέρες που βρέθηκαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, πολλές εμπειρίες από τα παιχνίδια που έδωσαν. Και οι τρεις ομάδες του χιώτικου συλλόγου προετοιμάζονται για τις επίσημες υποχρεώσεις που έχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των Κατηγοριών τους.

Στους Παίδες ο Ν.Ο. Χίου κατέκτησε την 4η θέση (μεταξύ 16 ομάδων) ενώ στις κατηγορίες Μίνι Παίδων και Προ Μίνι πήραν την 5η θέση στην τελική κατάταξη. Τέσσερεις νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός για το Ν.Ο. Χίου στην κατηγορία Παίδων. Στον όμιλό του τερμάτισε στην 1η θέση αφού κέρδισε με 16-6 το Ν.Ο. Σύρου, με 17-7 τη Γλυφάδα και με 11-5 το Νηρέα Γέρακα. Στον προημιτελικό νίκησε με 10-9 τον Πανιώνιο, ενώ στον ημιτελικό έχασε με 8-7 από το Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Στο μικρό τελικό ηττήθηκε με 11-7 από τον Εθνικό Πειραιά.

Στην κατηγορία Μίνι Παίδων οι πιτσιρικάδες του Ν.Ο. Χίου νίκησαν με 12-2 τη Ν.Ε. Πατρών στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 του τουρνουά. Στη φάση των ομίλω, έχασαν με 10-3 από τη Ν.Ε. Λάρισας, με 6-5 από τον Α.Ο. Καστέλας, με 10-7 από το Ν.Ο. Πατρών, με 8-7 από τη Νίκη Βόλου και με 7-5 από τη Ν.Ε. Πατρών.

Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες σημείωσαν οι παίκτες της ομάδας Προ Μίνι του Ν.Ο. Χίου, οι οποίοι για πρώτη φορά ταξίδεψαν εκτός του νησιού μας για να συμμετάσχουν σε αγώνες. Στον αγώνα κατάταξης, που έκρινε την 5η θέση της τελικής βαθμολογίας, νίκησαν με 8-5 τη Ν.Ε. Πατρών. Στον όμιλό τους, είχαν κερδίσει και πάλι τη Ν.Ε. Πατρών με 11-5, έφεραν ισοπαλία 6-6 με το Ν.Ο. Πατρών/2 ενώ έχασαν με 18-1 από τη Ν.Ε. Λάρισας, με 12-2 από τον Παναθηναϊκό, με 16-7 από το Ν.Ο. Πατρών/1.

Συνολικά 38 παιδιά αποτελούσαν τις τρεις ομάδες του Ν.Ο. Χίου που πήραν μέρος στο τουρνουά Splash, που έγινε στην Πάτρα. Μαζί τους ήταν οι προπονητές Μάκης Μικέδης και Αντώνης Μισεντζής ενώ αρχηγός αποστολής ήταν το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Ο. Χίου Τάκης Σκαπινάκης. Αναλυτικά τα παιδιά που αποτελούσαν τις ομάδες:

ΠΑΙΔΕΣ (γεν. 2003-2004): Παναγιώτης Αλάτσης, Ματθαίος Αμπαζής, Αντώνης Σφηκάκης, Γιάννης Γεωργούλης, Νίκος Δροσίνος, Σταμάτης Κοντογιώργης (τερματοφύλακας), Μιχάλης Κουλουρούδης, Γρηγόρης Κουτσουράδης, Μιχάλης Καρακούρος, Γιάννης Καρακούρος (τερματοφύλακας), Δημήτρης Παπαγεωργάκης, Γιάννης Σκαπινάκης, Μανώλης Καραμούζος, Γιώργος Νεαμονίτης, Θανάσης Νέος, Στέφανος Γιαννάς, Κώστας Σπανογιάννης, Μιχάλης Γκιάλης, Νικόλας Γκίλλας, Νίκος Κουστουμπέκης (τερματοφύλακας).

ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ (γεν. 2005-2006): Γιάννης Μπενέτος, Μικές Παϊδούσης, Ισίδωρος Τσοπανομίχαλος, Παντελής Νέος, Φώτης Μαρίνος, Μιχάλης Τόπακας, Φίλιππος Επιτροπάκης, Δημητρης Φουστέρης (τερματοφύλακας), Αποστόλης Φαφαλιός, Θωμάς Οικονομόπουλος.

ΠΡΟ ΜΙΝΙ (γεν 2007-2008): Μιχάλης Μπόης, Νίκος Ευγένης, Βασίλης Σφηκάκης, Γιάννης Κώσταλος (τερματοφύλακας), Γιάννης Τομάζος, Κώστας Φιλιμάκης, Σταμάτης Κουτσουράκης, Σωτήρης Σαραντής, Άγγελος Μικέδης.

Η ομάδα Παίδων πόλο του Ν.Ο. Χίου που κατέκτησε την 4η θέση στο 5ο τουρνουά splash της Πάτρας
Η ομάδα Μίνι Παίδων πόλο του Ν.Ο. Χίου στην Πάτρα
Η ομάδα Προ Μίνι πόλο του Ν.Ο. Χίου στην Πάτρα

Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη τύπου Δημάρχου και Ν. Λαμπρινούδη
Τρί, 16/01/2018 - 18:24
Εκ βάθρων επισκευή του κολυμβητηρίου

Στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση χρηματοδότησης προκειμένου να εκτελεστούν έργα στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, μεγάλης έκτασης, ενός συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, εισέρχεται ο Δήμος Χίου. Ήδη την Τετάρτη 17 Γενάρη, στις 2 μ.μ. στo χώρο του Δημοτικού Σταδίου θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου το οποίο θα κληθεί να εγκρίνει το σχέδιο προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΝΠΔΔ και του Δήμου για την Πράξη «Ενεργειακή αναβάθμιση, δημοτικού, κλειστού Ιωνικού κολυμβητηρίου Χίου», του οποίου ο προϋπολογισμός φτάνει στα 2,9 εκ. ευρώ και περιλαμβάνει την αλλαγή της τέντας που καλύπτει μια έκταση 3,5 στρεμμάτων!

Σήμερα ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς με τον Δημ. Σύμβουλο και υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου Νίκο Λαμπρινούδη, έδωσαν λεπτομέρειες για τα έργα, που θα γίνουν σε ένα Κολυμβητήριο, που έχει φτιαχθεί το 1980 και έκτοτε του έχουν γίνει μόνο μπαλώματα.

135.000 το χρόνο πληρώνουμε για ΔΕΗ, είπε ο Ν. Λαμπρινούδης. Η τέντα, που βλέπετε στην ουσία δεν υπάρχει, υπάρχει ένας μουσαμάς να μην βρεχόμαστε, άρα ότι θερμότητα παράγουμε την εκπέμπομε στο… περιβάλλον. Φτιάχνουμε την τέντα από την αρχή, μας είπε ο Δήμαρχος Χίου, αντικαθιστούμε τους προβολείς με άλλους οικονομικότερους, δίνουμε 600.000 για επισκευή των ξενώνων και 250.000 για αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Φιλοδοξία μας είπε ο Νίκος Λαμπρινούδης, είναι με το πέρας των εργασιών να διοργανώσουμε στο «Ιωνικό» διεθνής αγώνες, αφού συνεχάρη τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, που συνέταξαν όλες τις σχετικές μελέτες.

pros_energeiaki_anavathmisi_to_kolymvitirio