Χίος, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Συνεχίζει στον Πορφύρα η Χιώτισσα Δέσποινα Σιδεράτου

Τρί, 15/08/2017 - 13:57

Παραμένει στο δυναμικό του Πορφύρα και θα τον ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλει γυναικών η Δέσποινα Σιδεράτου. Η Χιώτισσα παίκτρια για 3η συνεχόμενη σαιζόν θα είναι στην ομάδα της Φρεατίδας του Πειραιά, που στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 και η Σιδεράτου ήταν από τα βασικά της στελέχη σε αυτή την επιτυχία και την άνοδο στην Α1.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για 3η συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνω στον Πορφύρα, σε μια από τις ομάδες της υψηλότερης κατηγορίας» δήλωσε στην «Αλήθεια» η Δέσποινα Σιδεράτου συμπληρώνοντας: «ο Πορφύρας είναι πέρα πλέον από ομάδα και οικογένεια για εμένα. Ευχαριστώ πολύ όλους που με εμπιστεύονται για 3η χρονιά και εύχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να πραγματοποιήσει τον κάθε στόχο της. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και γεμάτη εμπειρίες!».

Το γεγονός ότι η 21χρονή διαγώνιος συνεχίζει στην ομάδα του Πειραιά επιβεβαίωσε στην «Αλήθεια» και ο Α’ Αντιπρόεδρος του συλλόγου Νίκος Δελαγραμμάτικας. Η Σιδεράτου μετακινήθηκε από το Νηρέα Καρδαμύλων πριν από τρία χρόνια όταν πέρασε σε σχολή στην Αθήνα και έτσι μεταγράφηκε στον Πορφύρα αγωνιζόμενη τότε για πρώτη φορά στην καριέρα της στην Α1 Βόλει γυναικών με το σύλλογο του Πειραιά που είχε κάνει τότε την παρθενική του εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία και επέστρεψε σε αυτήν ύστερα από κενό μιας αγωνιστικής περιόδου!

Σχετικά Άρθρα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Τρί, 20/02/2018 - 13:11

Για 15η χρονιά το 4ο Γυμνάσιο Χίου, σε συνεργασία φέτος με τον Μορφωτικό Σύνδεσμο Βαρβασίου Χίου-Βιβλιοθήκη ο «ΦΑΡΟΣ», τον Σκακιστικό Όμιλο Παναγίας Καλλιμασιάς Χίου και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου, διοργανώνουν το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Χίου  το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στις αίθουσες του 4ου Γυμνασίου Χίου. Οι αγώνες αποτελούν προκριματική φάση για το 30ό Πανελλήνιο Ατομικό Πρωταθλήματος Μαθητών – Μαθητριών 2018 και για το 16ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών 2018 της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο Περιστέρι Αττικής στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2018.

Όσον αφορά τη διοργάνωση, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο σχολείο κάθε μαθητή/τριας ή στο 4ο Γυμνάσιο Χίου στο τηλέφωνο 22710-24900 ή στο fax 22710-24170 κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου. Στο χώρο των αγώνων θα γίνονται εγγραφές μόνο αν υπάρχουν κενέςθέσεις.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ:

Χώρος των αγώνων θα είναι το διδακτήριο του 4ου Γυμνασίου Χίου (Νικ. Ζαφειράκη 29, Παναγία Λέτσαινα, Ζωοδόχος Πηγή, Χίος).

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Μαρτίου 2017.

Ο πρώτος γύρος θα αρχίσει στις 09:30 π.μ. και για το λόγο αυτό θα πρέπει οι μαθητές και μαθήτριες μέχρι τις 09:15 π.μ. να έχουν προσέλθει στο χώρο των αγώνων. Όσοι μαθητές εμφανιστούν μετά την έναρξη του πρώτου γύρου θα ξεκινήσουν τους αγώνες από το δεύτερο γύρο.

Οι μαθητές θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο για κάθε τάξη (οι συμμετέχοντες Νηπιαγωγείων θα αγωνιστούν στον όμιλο της Α' Δημοτικού).

Οι αγώνες θα γίνουν στις εξής κατηγορίες:

1. Μαθητές - Μαθήτριες Α' Τάξης Δημοτικού & Νηπιαγωγείων

2. Μαθητές - Μαθήτριες Β' Τάξης Δημοτικού

3. Μαθητές - Μαθήτριες Γ' Τάξης Δημοτικού

4. Μαθητές - Μαθήτριες Δ' Τάξης Δημοτικού

5. Μαθητές - Μαθήτριες Ε' Τάξης Δημοτικού

6. Μαθητές - Μαθήτριες ΣΤ' Τάξης Δημοτικού

7. Μαθητές - Μαθήτριες Α' Τάξης Γυμνασίου

8. Μαθητές - Μαθήτριες Β' Τάξης Γυμνασίου

9. Μαθητές - Μαθήτριες Γ' Τάξης Γυμνασίου

10. Μαθητές - Μαθήτριες Λυκείου