Χίος, Πέμπτη 19 Ιουλίου

Τμήμα baby water polo θα λειτουργήσει στο ΝΟ Χίου

Τρί, 05/09/2017 - 01:27

Από την Παρασκευή ξεκίνησαν την έναρξη τους τα τμήματα ιστιοπλοϊας, κολύμβησης και πόλο του ΝΟ Χίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.Αξίζει να σημειωθεί ότι για 1η φορά θα λειτουργήσει και ένα νέο τμήμα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 έως 7 ετών. Πρόκειται για το baby water polo, που θα πραγματοποιείται στη μικρή πισίνα και στόχο θα έχει να φέρει τα παιδιά στην πρώτη επαφή με το νερό και παράλληλα με την κολύμβηση και στο πόλο στα πρώτα στοιχεία του αθλήματος. Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για τα 3 τμήματα του ΝΟ Χίου μπορείται να ενημερωθείται:• Γραμματεία Ν.Ο.Χίου στο Ιωνικό Κολυμβητήριο (στην ανοικτή πισίνα) καθημερινά από 16:30 έως 20:00 και στα τηλέφωνα 22710-23448 και 694 515 0303 • Γραμματεία Ν.Ο.Χίου στις εγκαταστάσεις στη Μπέλα Βίστα καθημερινά από 9:00 έως 13:00 και στα τηλέφωνα 22710-42470 και 693 266 0399. «Ο ναυταθλητισμός, ειδικά για ένα νησί σαν τη Χίο με την τόσο μεγάλη ναυτική παράδοση, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της νοοτροπίας μας και της καθημερινότητας μας. Σας καλούμε να εγγράψετε τα παιδιά σας στις ακαδημίες μας ώστε να γνωρίσουν το υγρό στοιχείο, να αθληθούν και να κοινωνικοποιηθούν με τρόπο που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Σας περιμένουμε στη μεγάλη παρέα του Ναυτικού Ομίλου Χίου» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση του ΝΟ Χίου. 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 18/07/2018 - 21:50
Θα νικήσουμε

Για να γυρίσουν βέβαια οι τροχοί χρειάζονται 55.000 ευρώ (!) που πόντο – πόντο στην κυριολεξία τα μαζεύουν οι «Ιωνες» το αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ του νησιού μας, προκειμένου να αγοράσουν ένα λεωφορειάκι μεταφοράς ΑμΕΑ για τις προπονητικές τους ανάγκες.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποίησαν την γιορτή τους στη Φάρκαινα το απόγευμα της Τετάρτης, με τη συμμετοχή του Μαραθωνοδρόμου πρωταθλητή μας Χριστόφορου Μερούση, την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μας στην ξιφασκία με αμαξίδιο Κέλυ Λουφάκη, τον διεθνή μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο και η επίσης διεθνής πολίστρια μας Μαρία Τσουρή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης, χαιρέτησε την εκδήλωση και παρουσία επίσης των παραΟλυμπιονικών μας Παντελή Καλόγερου και Σίμου Παλτσανιτίδη, ξεκίνησαν τα αθλήματα για ΑμΕΑ, στα οποία όμως πήραν μέρος και αρτιμελείς αθλητές κυρίως, που ήθελαν να γνωρίσουν την εμπειρία αυτής της προσπάθειας, που απαιτεί υψηλή ψυχική και σωματική αντοχή, δίνει όμως ελευθερία, την ικανοποίηση της προσπάθειας και αθλεί το σώμα αλλά και την ψυχή.

Να είσαστε σίγουροι ότι όπως γυρίζουν οι τροχοί της ζωής από την προσπάθεια μας, θα γυρίσουν οι τροχοί και στο λεωφορείο,που θα αγοράσουμε, μας είπε η Κέλυ Λουφάκη, που θα επιστρέψει στην Αθήνα για να την έχουμε κοντά μας 10 μέρες τον Αύγουστο στη γενέτειρα της τους Ολύμπους.

Οδηγός και εισπράκτορας μαζίΗ γωνία με τους κουμπαράδεςΑπό την μεγάλη γιορτή στη ΦάρκαιναΑπό την μεγάλη γιορτή στη ΦάρκαιναΑπό την μεγάλη γιορτή στη Φάρκαινα