Χίος, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

25 φιάλες αίμα στην αιμοδοσία των Μεστών

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 14/01/2018 - 13:25
Αιμοδοσία στα Μεστά

Από τους παλαιότερους και πιό δραστήριους Συλλόγους, αυτός των αιμοδοτών στα Μεστά, πραγματοποίησε την Κυριακή την 9η κατά σειρά αιμοδοσία του. Συγκεντρώθηκαν 25 μονάδες αίματος ενώ όπως ενημέρωσαν οι υπεύθυνες της αιμοδοσίας, η επόμενη θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο 2ο Δημοτικο Σχολείο, την Κυριακή 28/1/18 στην Καλλιμασιά και στις 4/2/18 στον Δαφνώνα.

Αιμοδοσία στα Μεστά
Αιμοδοσία στα Μεστά

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 21/02/2018 - 11:22

Τα άσχημα νέα ταξιδεύουν ταχύτατα, από τη μια στην άλλη άκρη της γης. Έτσι κεραυνός εν αιθρία ήταν η δολοφονία του Ανδρέα Τάμαρη στην Βαλτιμόρη της Αμερικής,  την Δευτέρα, από τρεις κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο κουρείο όπου κουρευόταν
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Ο Ανδρέας, γιος του Λευτέρη Τάμαρη και της Μαρίας Καϊτη, πατέρας της Μαρίας και του Θοδωρή, ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί, με καταγωγή από τα Θυμιανά, που έμενε μόνιμα στην Βαλτιμόρη, αλλά τα καλοκαίρια έκανε τις διακοπές του στην Αγία Ερμιόνη, όπου είχε και σπίτι.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Δημήτρης Φρεζούλης, «δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο μοιραίο παιχνίδι…
Οσες φορές ερχόταν στην Αγία Ερμιόνη, πάντα ευγενικός, χαμογελαστός, αγαπητός από όλους, μας έκανε χαρούμενους…
Επιτυχημένος επαγγελματικά, παρά το νεαρό της ηλικίας του (47), εξέπεμπε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό άρωμα ανθρωπιάς και καλοσύνης.
Ένα πολύ καλό παιδί, εξαιρετικό στη συμπεριφορά του. Οσοι τον γνωρίζαμε, από κοντά, στενοχωρηθήκαμε αφάνταστα γιατί ήταν ένας χρυσός άνθρωπος. Θα σε θυμόμαστε Ανδρέα με αγάπη.»