Χίος, Τρίτη 19 Ιουνίου

30 χρονος νεκρός από ηλεκτροπληξία

Δευ, 05/02/2018 - 20:39
κεραυνοβολήθηκε από διαρροή ρεύματος

Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στις 7.30 μ.μ. στο Νοσοκομείο 30χρονος συμπολίτης μας, με στοιχεία Βαλάντης Κουτσοβάσιλος όταν εκτελώντας οικοδομικές εργασίες στην ταράτσα του σπιτιού του στην οδό Νέας Μονής 43, η μπαλαντέζα με την οποία ηλεκτροδοτούσε προβολέα, παρουσίασε διαρροή όταν ήρθε σε επαφή με νερά, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί στην κυριολεξία από εκκένωση ηλεκτρικού ρεύματος. Στο συμβάν εκλήθη να συνδράμει και η Πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ με την μεταφορά του 30χρονου, που είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, στο Νοσοκομείο, απλά βεβαιώθηκε ο θάνατός του, που πρέπει να ήταν ακαριαίος. 

Προανάκριση διεξάγει το Αστυνικό τμήμα, που παράγγειλε πραγματογνωμοσύνη για τα ακριβή αίτια του θλιβερού συμβάντος.

Σχετικά Άρθρα

Ο Εμπορικός Σύλλογος για τα 100χρονά του
Τρί, 19/06/2018 - 10:37
Φαρμακείο της αγοράς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου, τη φετινή χρονιά κλείνει αισίως τα 100 χρόνια λειτουργίας του και όπως έχει αναφερθεί και το προηγούμενο διάστημα, επιχειρεί να αποτυπώσει φωτογραφικά την ιστορία των εμπορικών καταστημάτων.

Όπως ανακοινώνει, ζητά  από όσους διατηρούσαν κάποιο εμπορικό κατάστημα στη αγορά της Χίου παλαιότερα και εξακολουθούν να το έχουν οι οικογένειες τους, να ανατρέξουν στα αρχεία τους για να βρουν οποιοδήποτε φωτογραφικό υλικό, που αφορά το Εμπόριο στο νησί.

«Οι παλιές φωτογραφίες των μαγαζιών, θα μας βοηθήσουν να δείξουμε τις αλλαγές που έχουν Γίνει από το «Χθες» στο «Σήμερα». Το υλικό θα μπορεί να παραδοθεί είτε στα Γραφεία της ΟΕΒΕ (Καλοπλύτου 13), είτε σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.