Χίος, Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Αγιασμός υπό βροχήν

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 06/01/2017 - 11:08

 Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε το πρωϊ υπό βροχήν ο Αγιασμός των υδάτων στο Λιμάνι της Χίου, από τον Μητροπολίτη Χίου - Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο. Είχε προηγηθεί η Θεία Λειτουργία και σχετικός Αγιασμός στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό των Αγίων Βικτώρων.Τον Σταυρό ανέσυρε ο νεαρός κολυμβητής Παναγιώτης Σάτρας από τα Θυμιανά.

Εορτασμός των Θεοφανίων και αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι Χίου υπό βροχή-06/01/17

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 16/01/2018 - 10:39

Αμανάτι... στο αεροδρόμιο της Χίου έχουν μείνει οι επιβάτες δύο πτήσεων από Χίο για Θεσσαλονίκη, λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο «Μακεδονία», εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και της περιορισμένης ορατότητας που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα στην αναμονή για σχεδόν 2 ώρες βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Χίου οι επιβάτες της πτήσης της Ολυμπιακής, που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 8.45 και της SKAY express που είχε προγραμματισμένη αναχώρηση για τις 9.15π.μ.

Σύμφωνα με το naftemporiki.gr τα προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναμένεται να αποκατασταθούν μετά το μεσημέρι, οπότε θα υπάρξει βελτίωση των καιρικών συνθηκών.