Χίος, Παρασκευή 25 Μαΐου

Άνοιξε τον "κουμπαρά" του το "Άρτιον"

Πέμ, 26/04/2018 - 15:54

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΤΙΟΝ» από τον οβολό των συμπολιτών μας στις πασχαλιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε μαζί με τους συντελεστές που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς στην πραγματοποίηση τους, προσέφερε σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται περισσότερο την αγάπη και τη στήριξή μας.

Έτσι, από την παράσταση με τον ταχυδακτυλουργό “Doro” στο ξενοδοχείο «Χανδρής» και το μπαζαρ των καλλιτεχνών του συγκεντρώθηκε το ποσό των 320 ευρώ που παραδόθηκε στη χήρα και την οικογένεια Κουτσοβάσιλου μέσω επιταγών τοπικού super market.

Επίσης, ακόμα ένα μικρό ποσό από την παράσταση του «ΑΡΤΙΟΝ» με το μουσικοθεατρικό παραμύθι “Η Μάγισσα γύρισα Μαγείρισσα” παραδόθηκε στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Ειδικού Σχολείου Χίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΤΙΟΝ» με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά το χιώτικο κοινό για την διαρκή υποστήριξή του στις εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που διοργανώνει και τα ΜΜΕ για την προβολή τους.

Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα
Παρ, 25/05/2018 - 17:25
Παιχνίδι παντού

Το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά, από τις 18 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2018, καθημερινές 8.00-14.00.

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 έως 17 ετών αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, γυμνάζουν το σώμα τους και καλλιεργούν την προσωπικότητά τους.

Καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι!

Στον σύγχρονο, ασφαλή και πολύ οικείο για τα παιδιά, χώρο του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, οι μικροί μας φίλοι θα συμμετάσχουν σε ποικιλία δραστηριοτήτων, με παιχνίδια, δράση, και εξορμήσεις σε εξωτερικούς χώρους.

-Ομαδικές δραστηριότητες

- Θεατρικά παιχνίδια

-Ζωγραφική και κατασκευές

-Δημιουργική απασχόληση

Τα προγράμματα βασίζονται στα αναπτυξιακά στάδια του κάθε παιδιού με 3 ομάδες (4-6ετών, 7-12 ετών, 13-17 ετών) και υλοποιούνται αποκλειστικά από έμπειρους θεραπευτές με στόχο :

- την ψυχαγωγία

-την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεπίδρασης

- την ενίσχυση γνωστικών δεξιοτήτων

-την διαχείριση συμπεριφορών σε φυσικές συνθήκες

-την ανάπτυξη δεξιοτήτων καθημερινής ζωής

-την βελτίωση της αδρής – λεπτής κινητικότητας

Περνάμε χαρούμενα και δημιουργικά τις καλοκαιρινές διακοπές!

Έκπτωση 20% σε αδέρφια. Ελάχιστη διάρκεια συμμετοχής 2 εβδομάδες. Ανώτατος αριθμός συμμετοχών: 25 παιδιά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Πληροφορίες: Τμήμα Παιδιών και Εφήβων, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, τηλ.: 2271 0 20000 (εσωτ. 1)