Αντιδράσεις για την ενοικίαση τμήματος της Κλινικής Αυγουστή σε Μ.Κ.Ο.

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 20/04/2017 - 14:42

Τον σχεδιασμό αυτό και ειδικότερα τη στέγασή της Βασκικής Μ.Κ.Ο. S.M.H. στην πρώην κλινική Αυγουστή, δεν βλέπουν «με καλό μάτι» κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το κτίριο την ώρα που έδινε συνέντευξη Τύπου εκπρόσωπος της οργάνωσης για να παρουσιάσει τα σχέδιά τους. Οι περίοικοι κατέθεσαν τις ενστάσεις τους και πρόταξαν το αίσθημα ανασφάλειας  που βιώνουν το τελευταίο διάστημα, λόγω και της γειτνίασης με τον καταυλισμό της Σούδας.

Για ανθρώπους που δεν σέβονται τη φιλοξενία που τους προσφέρεται έκανε λόγο ο ιερέας, Νικόλαος Μακρής, χαρακτηρίζοντάς τους «γύφτους», κρίνοντας – όπως είπε – από την συμπεριφορά τους όταν τους προσφέρθηκε ακόμη και σισσίτιο από την Μητρόπολη, λέγοντας ότι δεν ήταν τριτοκοσμική αλλά... τετρακοσμική.

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν οι διαμαρτυρίες και άλλων κατοίκων που μίλησαν  για την παραβατικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Οι κάτοικοι είπαν ότι το απόγευμα, μετά τις 6, θα πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση, ενώ θα επιδιώξουν να μεταφέρουν τον προβληματισμό τους και στο δημοτικό συμβούλιο που έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση την ίδια ώρα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Σχετικά Άρθρα