Χίος, Τρίτη 20 Μαρτίου

Δεν έχω φράγκο, τι καλά που περνάω το κόκκινο...

Τρί, 17/10/2017 - 15:38

«Δεν έχω φράγκο, τι καλά που περνάω το κόκκινο»

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο δάσκαλος οδήγησης, Παντελής Κουνιάδης, τις τελευταίας εξαγγελίες του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρ. Σπίρτζη, για τις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη σύνδεση προστίμων με εισοδηματικά κριτήρια.

Χρόνια στην εκπαίδευση οδηγών, ο κ. Κουνιάδης επισημαίνει ότι ο σεβασμός του ΚΟΚ δεν κερδίζεται με οικονομικά κριτήρια και τσαρλατανιμούς και επιμένει στο τρίπτυχο:

-        Παιδεία, στην οποία θεωρεί ότι στη χώρα μας έχει γίνει σημαντική δουλειά

-        Υποδομές, οι οποίες θα εξασφαλίζουν ότι ο οδηγός αυτά που έμαθε τα εφαρμόζει στην πράξη (σωστή σήμανση, οδικό δίκτυο κ.ο.κ), όπου ως χώρα παίρνουμε κάτω από τη βάση

-       Καταστολή  

Τρί, 20/03/2018 - 10:12

Την είδηση για την εξέταση πρότασης που αφορά στη διοργάνωση ημιμαραθωνίου τον Ιούνιο στα Μαστιχοχώρια, έκανε γνωστή από το Ράδιο "Α" ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας, Νικήτας Ντάτης.

Στον απόηχο της διοργάνωσης του δρόμου πόλης για τις γυναίκες και εν' όψει την προετοιμασίας του Συλλόγου για τον ημιμαραθώνιο, που γίνεται με επίκεντρο τον Κάμπο στο τέλος του καλοκαιριού, ο κ. Ντάτης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, έκανε γνωστό ότι υπάρχει σκέψη - που έχει μεγάλη πιθανότητα να υλοποιηθεί- για την πραγματοποίηση ενός ημιμαραθωνίου στα Μαστιχοχώρια, ως προάγγελου εκείνου που πραγματοποιούν με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο νησί.

"Δεν θα είναι ένας δικός μας αγώνας. Έχουμε την τεχνογνωσία και θα βοηθήσουμε. Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει θα συνδυαστεί με πολιτιστικές εκδηλώσεις", ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας δηλώνοντας ικανοποιημένος από το γεγονός ότι στην πορεία του χρόνου, αυτό που ξεκίνησαν ως μια παρέα, τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής, υπάρχει στήριξη από το Δήμο και την Περιφέρεια και έχουν φτάσει στο σημείο να γίνονται αποδέκτες προτάσεων για αθλητικές διοργανώσεις.