Χίος, Σάββατο 23 Ιουνίου

Διημερίδα-σεμινάριο ψαλτικής από τον σύλλογο Ιεροψαλτών Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 16/05/2018 - 15:05

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Χίου πραγματοποιεί ψαλτική διημερίδα – σεμινάριο ψαλτικής την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαΐου στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου, με τον Αρχοντα Μαΐστορα της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Γρηγόρη Νταραβάνογλου με θέμα: «Η ψαλτική τέχνη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Κωνσταντινούπολη.

«Στην διημερίδα μπορεί να προσέλθει όποιος το επιθυμεί καθώς έχει πολλά να διδαχτεί από τον ομιλητή», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου Ιεροψαλτών Χίου Κων/νος Γαννιάρης.

Στους στόχους του ΔΣ του συλλόγου Ιεροψαλτών, αναφέρθηκε ο γραμματέας του  συλλόγου, Μανώλης Κισσάνης, ενώ αναφορικά με την συγκεκριμένη εκδήλωση συμπλήρωσε ότι στο τέλος της θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους.

diimerida_seminario_psaltikis_18_19_maioy_sto_omireio

Σάβ, 23/06/2018 - 16:33
φωτο αρχείου

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 2.00 μ.μ. του Σαββάτου 23/6/18 στο... σύνηθες σημείο, στο Ηρώο Πεσόντων, όταν ενοικαζόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τούρκο τουρίστα, δεν σταμάτησε στο STOP της οδού Δημοκρατίας, για λόγους που δεκάδες φορές έχει εξηγηθεί... τσάμπα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει οδηγό δίκυκλου στην πορεία του από το Βροντάδο προς τη Χίο.( φωτο αρχείου)