Χίος, Σάββατο 23 Ιουνίου

Διπλό αυτόφωρο για νταηλίκι σε Τροχονόμο

Τετ, 16/05/2018 - 15:14
Διπλή σύλληψη

Στο Αστυνομικό τμήμα θα περάσουν την υπόλοιπη μέρα και την νύχτα τους, οδηγούμενοι αύριο στις 12.00 ενώπιον της Δικαιοσύνης, δύο συμπολίτες μας 24 και 45 ετών αντίστοιχα, αφού και οι δύο συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι για εξύβριση και απείθεια.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν Τροχονόμος προσερχόμενος στην Υπηρεσία του, στην περιοχή των Στρατοπέδων Γκιάλα, διαπίστωσε ότι προπορευόμενο δίκυκλο δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας. Σε έλεγχο που ζήτησε να κάνει, ο 24χρονος οδηγός του δικύκλου, τον εξύβρισε και εξαφανίστηκε, πλην όμως ο αστυνομικός τον ακολούθησε, μέχρι την οικία 45χρονου, που διευκόλυνε τον παρανομούντα βάζοντας το δίκυκλο στο γκαράζ του και προστατεύοντάς τον σπίτι του.

Με ενισχύσεις τελικά Αστυνομικών, που κατέφθασαν και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.

Το δίκυκλο όπως διακριβώθηκε εκτός του αριθμού κυκλοφορίας, που δεν είχε, ήταν ανασφάλιστο και ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα, και εκτός των άλλων είχε παραποιημένα κυβικά στον κινητήρα. Εκτός των παραπάνω και οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για εξύβριση και απείθεια σε Αστυνομικά όργανα.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 23/06/2018 - 16:33
φωτο αρχείου

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 2.00 μ.μ. του Σαββάτου 23/6/18 στο... σύνηθες σημείο, στο Ηρώο Πεσόντων, όταν ενοικαζόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τούρκο τουρίστα, δεν σταμάτησε στο STOP της οδού Δημοκρατίας, για λόγους που δεκάδες φορές έχει εξηγηθεί... τσάμπα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει οδηγό δίκυκλου στην πορεία του από το Βροντάδο προς τη Χίο.( φωτο αρχείου)