Χίος, Κυριακή 22 Ιουλίου

Δοκίμασαν μαγιό αλλά δεν πρόλαβαν να πάνε για... μπάνιο

Σάβ, 23/06/2018 - 14:05

Μαγιό ζήτησαν να προβάρουν, το Σάββατο 23/06 στις 11:15 το πρωί 2 μετανάστες - πρόσφυγες αλγερινής καταγωγής, ηλικίας γύρω στα 20, στο κατάστημα του Νίκου Βιττάκη στην οδό Φ. Αργέντη. Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε ότι ο ένας από αυτούς μπήκε στο δοκιμαστήριο του καταστήματος με τα μαγιό, αλλά έφυγε μετά, με την παρέα του, ντυμένος... Τους αναζήτησε και τους σταμάτησε στην οδό Βενιζέλου διαπιστώνοντας ότι όντως ο ένας από τους δύο φορούσε πάνω του τα μαγιό αντί εσωρούχων.

Ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και τους συνέλαβε. Σημειώνεται ότι ο ένας Αλγερινός έχει συλληφθεί άλλες 3 φορές για κλοπές αλλά αφήνεται ελεύθερος, διότι παρουσιάζεται ως ανήλικος ηλικίας 17 ετών. Και οι δύο θα δικαστούν τη Δευτέρα, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 22/07/2018 - 21:55
Στην τραπεζαρία του Οικοτροφείου

Τι ξέρουμε για το Οικοτροφείο Οινουσσών; Σ' αυτόν τον... άγνωστο μας ξεναγεί το Σάββατο μετά τα δελτία ειδήσεων και την Κυριακή στις 5.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV, η εκπομπή "ομορφη και παράξενη πατρίδα" που το διάστημα αυτό περιηγείται στις Οινούσσες. Στην ίδια εκπομπή γίνεται ξενάγηση και στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Πλοιάρχων Οινουσσών.