Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Δολοφονήθηκε 47χρονος Θυμιανούσης στην Βαλτιμόρη

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 21/02/2018 - 11:06

Τα άσχημα νέα ταξιδεύουν ταχύτατα, από τη μια στην άλλη άκρη της γης. Έτσι κεραυνός εν αιθρία ήταν η δολοφονία του Ανδρέα Τάμαρη στην Βαλτιμόρη της Αμερικής,  την Δευτέρα, από τρεις κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο κουρείο όπου κουρευόταν
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Ο Ανδρέας, γιος του Λευτέρη Τάμαρη και της Μαρίας Καϊτη, πατέρας της Μαρίας και του Θοδωρή, ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί, με καταγωγή από τα Θυμιανά, που έμενε μόνιμα στην Βαλτιμόρη, αλλά τα καλοκαίρια έκανε τις διακοπές του στην Αγία Ερμιόνη, όπου είχε και σπίτι.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Δημήτρης Φρεζούλης, «δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο μοιραίο παιχνίδι…
Οσες φορές ερχόταν στην Αγία Ερμιόνη, πάντα ευγενικός, χαμογελαστός, αγαπητός από όλους, μας έκανε χαρούμενους…
Επιτυχημένος επαγγελματικά, παρά το νεαρό της ηλικίας του (47), εξέπεμπε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό άρωμα ανθρωπιάς και καλοσύνης.
Ένα πολύ καλό παιδί, εξαιρετικό στη συμπεριφορά του. Οσοι τον γνωρίζαμε, από κοντά, στενοχωρηθήκαμε αφάνταστα γιατί ήταν ένας χρυσός άνθρωπος. Θα σε θυμόμαστε Ανδρέα με αγάπη.»

Πέμ, 19/07/2018 - 20:05
αρχείο

Η Δράση «ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ–ΕΚΦΡΑΣΗ-ΥΓΕΙΑ» ως σκοπό έχει την ανάδειξη, την ενθάρρυνση, την προαγωγή και την υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού, καθώς και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του ευρύτερου κοινού, των επαγγελματιών υγείας, των νέων ζευγαριών και των γυναικών στο πεδίο του Μητρικού Θηλασμού, αξιοποιώντας ως μέσο την δημιουργική και καλλιτεχνική έκφραση.

Το Νοσοκομείο μας, σημειώνει σε επιστολή της η Διοικητής του Νοσολομείου Ελένη Κανταράκη, και ειδικότερα με το έμψυχο σώμα του Νοσοκομείου μας των εργαζομένων, αποφασίσαμε την ενεργό συμμετοχή μας με την κατασκευή μιας ταινίας από την μεριά μας ώστε να προσφέρουμε στην διάδοση του κοινωνικού μηνύματος του θηλασμού και να δείξουμε πως ο δεσμός, αλλά και ο θηλασμός μητέρας και παιδιού είναι αναντικατάστατος και μοναδικός.

Έλαβαν μέρος οι κάτωθι εργαζόμενοι:

Αρμόδιος Μαρδάς Υπεύθυνος Νοσηλευτής Παιδιατρικής Κλινικής

Σιάρμπα Βαρβάρα και (υιός) Προϊσταμένη Μαιευτικής Κλινικής

Παραδείση Μαρία Κοινωνιολόγος ΚΕΦΙΑΠ

Καραμηνά Τίνα Διοικητικός Υπάλληλος

Οικογένεια: Κοντογιάννη Δέσποινα μωρό - μητέρα

Δε θα μπορούσε να κατακτηθεί ο στόχος αυτός όμως χωρίς την ευγενική και εθελοντική προσφορά ομάδας καλλιτεχνών της Χίου που ανέδειξαν με τη δυναμική τους και τον επαγγελματισμό τους η ταινία μας να κατακτήσει το Πρώτο Βραβείο. Είναι οι κάτωθι:

Σταύρος Σπυράκης Εκπαιδευτικός – Σκηνοθέτης – Ηθοποιός

Κλαδιά Ευγενία Διευθύντρια Παραγωγής

 Σπυράκης Σταύρος – Κλαδιά Ευγενία Σενάριο

Μαυράκης Παναγιώτης Διεξαγωγή λήψης τανίας – μοντάζ

Μουσική Σταύρος και Γιώργος Μυλωναδάκης

Φυσικά ευχαριστούμε και τους χορηγούς όπου βοήθησαν για την πραγματοποίηση της ταινίας αυτής και θα αναφερθούμε ξεχωριστά και σε όσους ξεχάσαμε με Δελτίο Τύπου που βοήθησαν να αναδειχτούν και οι γραφικές ομορφιές του τόπου μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας που μας έδωσε την δυνατότητα να αναπτύξουμε ως φορέας υγείας και την εθελοντική μας ταυτότητα και να συμμετέχουμε σε αυτή την σημαντικότατη δράση.

Η δραστηριοποίηση μας στο κοινωνικό ιστό και η προσφορά μας θα είναι συνεχής και δημιουργική. Το κάλεσμα μας προς την κοινωνία θα είναι διαρκές. Έτσι όλοι μαζί θα προβάλουμε μέγιστες αξίες και θα περιφρουρήσουμε το πολυπόθητο αγαθό της κοινωνικής υγείας