Χίος, Κυριακή 25 Μαρτίου

Δολοφονήθηκε 47χρονος Θυμιανούσης στην Βαλτιμόρη

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 21/02/2018 - 11:06

Τα άσχημα νέα ταξιδεύουν ταχύτατα, από τη μια στην άλλη άκρη της γης. Έτσι κεραυνός εν αιθρία ήταν η δολοφονία του Ανδρέα Τάμαρη στην Βαλτιμόρη της Αμερικής,  την Δευτέρα, από τρεις κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο κουρείο όπου κουρευόταν
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Ο Ανδρέας, γιος του Λευτέρη Τάμαρη και της Μαρίας Καϊτη, πατέρας της Μαρίας και του Θοδωρή, ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί, με καταγωγή από τα Θυμιανά, που έμενε μόνιμα στην Βαλτιμόρη, αλλά τα καλοκαίρια έκανε τις διακοπές του στην Αγία Ερμιόνη, όπου είχε και σπίτι.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Δημήτρης Φρεζούλης, «δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο μοιραίο παιχνίδι…
Οσες φορές ερχόταν στην Αγία Ερμιόνη, πάντα ευγενικός, χαμογελαστός, αγαπητός από όλους, μας έκανε χαρούμενους…
Επιτυχημένος επαγγελματικά, παρά το νεαρό της ηλικίας του (47), εξέπεμπε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό άρωμα ανθρωπιάς και καλοσύνης.
Ένα πολύ καλό παιδί, εξαιρετικό στη συμπεριφορά του. Οσοι τον γνωρίζαμε, από κοντά, στενοχωρηθήκαμε αφάνταστα γιατί ήταν ένας χρυσός άνθρωπος. Θα σε θυμόμαστε Ανδρέα με αγάπη.»

Κυρ, 25/03/2018 - 07:02
Νίκος Τάγαρης

Ποιά είναι η καθημερινότητα στην Κιβωτό; Τι αντιμετωπίζουν τα παιδιά και που χρειάζονται βοήθεια; Σ' αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα απαντά στον Γιάννη Τζούμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, στην εκπομπή "Αυτοπροσώπως" που προβάλλεται την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. ο Δευθυντής της Κιβωτού Αιγαίου Νίκος Τάγαρης.