Δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν στα Θυμιανά την Τυρινή Κυριακή

Και εφαρμογή πλοήγησης της Μόστρας στο Playstore
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 12/03/2024 - 10:58

Ο  Μ.Ε.Ο.Θ έχει φροντίσει με δύο τρόπους την Τυρινή Κυριακή να μπορούν οι επισκέπτες/τριες να μεταβούν στα Θυμιανά χωρίς προβλήματα για να παρακολουθήσουν τη Μόστρα και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

1ος τρόπος: Στάθμευση του ιδιωτικού αυτοκινήτου στον περιφερειακό δρόμο από την περιοχή Βάγια μέχρι και την περιοχή Κατάπετρα και επιβίβαση στα Μόστρα Πούλμαν εντελώς δωρεάν. Δρομόλογια Μόστρα Πούλμαν από 10:00 μέχρι 14:00.

2ος τρόπος: Σε συνεργασία με το Αστικό Κτέλ Χίου Α.Ε έχει δρομολογηθει ειδικό Μόστρα εορταστικό πρόγραμμα και με Εισιτήριο Αστικής γραμμής ο επισκέπτης/τρια έρχεται ξένοιαστα για να διασκεδάσει και να δει το μοναδικό έθιμο της Μόστρας και το Καρναβάλι Θυμιανών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια θα βρειτε στην ιστοσελίδα του Αστικού Κτελ: https://chioscitybus.gr/dromologia/

Επίσης φέτος χάρη στην εφαρμογή "Μostra 2024" που βρίσκεται στο Playstore, κάνεις πλοήγηση στο χάρτη του εθίμου, Τυρινή Παρασκευή και Τυρινή Κυριακή. Βλέπεις σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεσαι ενώ ενημερώνεσαι για ότι έχει σχέση με το έθιμο και τη διοργάνωση! Σε τρεις γλώσσες: Ελληνική, Αγγλική και Τούρκικη.

Εφαρμογή "Mostra 2024" by: Δώρα Σκουλούδη στο Playstore.

Σχετικά Άρθρα