Χίος, Δευτέρα 23 Απριλίου

"Eίμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση"

ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ 96 ΑΔΤΕ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 20/03/2018 - 15:24

Παρουσία του Αρχηγού της ΑΣΔΕΝ Υποστράτηγου Νικόλαου Μανωλάκου, μηνύματα με αποδέκτη όποιον επίβουλο εχθρό εποφθαλμιά ελληνικά εδάφη, έστειλαν κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής της 96 ΑΔΤΕ, τόσο ο  απερχόμενος Διοικητής όσο και ο νέος.

Δημόκριτος Κωνσταντάκος και Παναγιώτης Κιμουρτζής, αντίστοιχα,  επεσήμαναν την ετοιμότητα των στρατιωτικών μονάδων σε περίπτωση που κληθούν να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη.

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αγαπά την ειρήνη», ανέφερε ο νέος στρατιωτικός διοικητής της 96 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κιμουρτζής, συμπληρώνοντας ότι « αν απειληθεί  η εδαφική ακεραιότητα των χωμάτων της Χίου, η Ταξιαρχία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση».

Συγκινημένος και ο απερχόμενος διοικητής της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, εστιάστηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της Ταξιαρχίας που την αναδεικνύει σε δύναμη υπεροχής.

«Συνεργάστηκα άψογα με όλους στην Χίο και είμαι χαρούμενος, που παραδίδω την Διοίκηση της Ταξιαρχίας σε φίλο και συμμαθητή» ανέφερε ο κ. Κωνσταντάκος.

Στην τελετή παρέστησαν όλοι οι εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και των σωμάτων ασφαλείας ενώ ο μητροπολίτης Χίου Ψαρών & Οινουσσών κ. Μάρκος, ευλόγησε και τους δυο Ταξίαρχους, ενώ είχε θερμή συζήτηση με τον Αρχηγό της ΑΣΔΕΝ.

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 22/04/2018 - 16:59
Οι λουκουμάδες της Μαρίζας

Οικονομική ζωή των Μεστών, μέρος δεύτερο και η εκπομπή «Ομορφη και παράξενη πατρίδα» στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, επισκέπτεται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Μεστά.

Θα μεταδοθεί το Σάββατο μετά τα δελτία ειδήσεων και την Κυριακή στις 5.00 μ.μ.