Χίος, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Έκκληση για βοήθεια προς την οικογένεια του 30χρονου οικοδόμου

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ
Πέμ, 08/02/2018 - 11:25

Ο τραγικός θάνατος του 30χρονου από ηλεκτροπληξία το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου, κινητοποίησε  την σχολική κοινότητα του 4ου   Δημοτικού σχολείου Χίου, όπου φοιτά το ένα εκ των δυο παιδιών του.

Έτσι με ανακοίνωση του το σχολείο κάνει έκκληση για βοήθεια ,προκειμένου να στηριχτεί οικονομικά η οικογένεια που έμεινε πίσω και  ειδικότερα η άνεργη  σύζυγος που διανύει τον  6ο μήνα εγκυμοσύνης  και δυο μικρά παιδιά ηλικίας  5 και 7 ετών.   

Τα  χρήματα , αναφέρει η ανακοίνωση θα συγκεντρωθούν θα καταγραφούν και θα επιδοθούν στην οικογένεια από επιτροπή συγκροτημένη από μέλη των παρακάτω Συλλόγων:

Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου
Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου
Σύλλογος Διδασκόντων του 12ου Νηπιαγωγείου
Σύλλογος Γονέων του 12ου Νηπιαγωγείου

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22710-28513 (Δημοτικό) και 22710-28740 (Νηπιαγωγείο)
 

Δευ, 19/02/2018 - 09:24
Η πίτα των Αξιωματικών Ε.Ν.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Παγχιακός Εκπολιτιστικός σύλλογος Αξιωματικών Ε.Ν το βράδυ του Σαββάτου στο «Χάραμα». Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με πλακέτα ο  κάπ. Λουκάς  Κτιστάκης ( την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του ο Νίκος Βατές),και με επαίνους ο  καπ. Αντώνης Χούλης υπεύθυνος πληρωμάτων τις εταιρείας Λιβανός ,ο  υποναύαρχος  ε.α Σταύρος  Μιχαηλίδης, λόγω ότι είναι κοντά στους ναυτικούς, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κουμπιάς Στέλιος  και ο  έφορος  του συλλόγου Καγιαννιώτης  Παναγιώτης.

 

 

Φωτο Αργυρης Χατζελένης.