Χίος, Κυριακή 22 Ιουλίου

Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα

Σεμινάρια από το Εργαστήρι του του Thomas Gordon, με εισηγήτρια τη Βιργινία Γεραζούνη
Τετ, 03/01/2018 - 15:49

Το Εργαστήριο του Αποτελεσματικού Γονέα, του Thomas Gordon, έχει ως στόχο να διδάξει στους γονείς, δεξιότητες (Ενεργητική Ακρόαση, Μήνυμα-Εγώ κ.α.) που θα τους βοηθήσουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά με το παιδί τους, αλλά και να επιλύουν οικογενειακές συγκρούσεις. Η αποτελεσματική διαχείριση της σύγκρουσης, αποτελεί την βάση της ήρεμης και δημιουργικής οικογενειακής ζωής.

Αφορά γονείς με παιδιά όλως των ηλικιών, από βρέφη έως και εφήβους! Επίσης αφορά εκπαιδευτικούς καθώς και παππούδες και γιαγιάδες που έχουν ενεργό ρόλο στην ανατροφή των εγγονιών τους.

 

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και δεν θα ξεπεράσει τους 12 συμμετέχοντες.

 

Με τη συμμετοχή σας θα πάρετε το βιβλίο του Thomas Gordon "Τα μυστικά του αποτελεσματικού γονέα" και το αντίστοιχο τετράδιο εργασιών. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα πάρετε πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Gordon Hellas & Gordon International.

 

Θα γίνουν δύο ομάδες μία απογευματινές ώρες:

Έναρξη: 7/2 Ώρες: 18:00-21:00

 

Και μία πρωινές ώρες:

Έναρξη: 12/2 Ώρες: 9:00-11:00

 

Διάρκεια: 15 συναντήσεις

 

Εισηγήτρια: Βιργινία Γεραζούνη, Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια του μοντέλου Αποτελεσματικού Γονέα από την Gordon Hellas.

 

Κρατήσεις Θέσεων: 6948829726

 

Σχετικά Άρθρα

Εκατοντάδες προσκυνητές με τα πόδια στην Αγία Μαρκέλλα
Κυρ, 22/07/2018 - 07:00
Κατάκοποι οι προσκυνητές έφταναν χθες στην Εκκλησία

Η Αγία Μαρκέλλα της Βολισσού αποτελεί και φέτος παγχιακό προσκύνημα, κάτι που ξεκίνησε από χθες το απόγευμα με την ανάβαση προς αυτό εκατοντάδων προσκυνητών με τα πόδια. Η τροχαία έχει πάρει αυξημένα μέτρα ενώ έξω από τα Διευχά συνεργείο του Ερυθρού Σταυρού προσέφερε όπως και πέρσι μια ανάσα δροσιάς στους περηπατητές. Στην σημερινή Θεία Λειτουργία θα χοροστατήσουν οι Μητροπολίτες Χίου κ. Μάρκος, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος και Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος.