Χίος, Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα

Σεμινάρια από το Εργαστήρι του του Thomas Gordon, με εισηγήτρια τη Βιργινία Γεραζούνη
Τετ, 03/01/2018 - 15:49

Το Εργαστήριο του Αποτελεσματικού Γονέα, του Thomas Gordon, έχει ως στόχο να διδάξει στους γονείς, δεξιότητες (Ενεργητική Ακρόαση, Μήνυμα-Εγώ κ.α.) που θα τους βοηθήσουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά με το παιδί τους, αλλά και να επιλύουν οικογενειακές συγκρούσεις. Η αποτελεσματική διαχείριση της σύγκρουσης, αποτελεί την βάση της ήρεμης και δημιουργικής οικογενειακής ζωής.

Αφορά γονείς με παιδιά όλως των ηλικιών, από βρέφη έως και εφήβους! Επίσης αφορά εκπαιδευτικούς καθώς και παππούδες και γιαγιάδες που έχουν ενεργό ρόλο στην ανατροφή των εγγονιών τους.

 

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και δεν θα ξεπεράσει τους 12 συμμετέχοντες.

 

Με τη συμμετοχή σας θα πάρετε το βιβλίο του Thomas Gordon "Τα μυστικά του αποτελεσματικού γονέα" και το αντίστοιχο τετράδιο εργασιών. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα πάρετε πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Gordon Hellas & Gordon International.

 

Θα γίνουν δύο ομάδες μία απογευματινές ώρες:

Έναρξη: 7/2 Ώρες: 18:00-21:00

 

Και μία πρωινές ώρες:

Έναρξη: 12/2 Ώρες: 9:00-11:00

 

Διάρκεια: 15 συναντήσεις

 

Εισηγήτρια: Βιργινία Γεραζούνη, Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια του μοντέλου Αποτελεσματικού Γονέα από την Gordon Hellas.

 

Κρατήσεις Θέσεων: 6948829726

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 20/01/2018 - 19:07
Αιμοδοσία του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Το καλύτερο παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς έδωσε  στους μικρούς μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χίου η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολειού.

Παρουσία των παιδιών τους οι γονείς, αλλά και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, στήριξαν την πρωτοβουλία του Συλλόγου δημιουργώντας την δική τους τράπεζα αίματος, που αποτελούσε και έναν βασικό στόχο του Συλλόγου, σύμφωνα με την πρόεδρο  του Στέλλα Πουλάκη.

Η πρωτοβουλία αυτή μας βοήθησε στο να αναφερθούμε εκτενώς κατά την διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε στον εθελοντισμό έτσι ώστε να μάθουν   τα παιδιά  την σπουδαιότητα του  να δίνεις χωρίς να περιμένεις ανταπόκριση, ανέφερε η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χίου  Λίνα Τέττερη.

Κάθε τράπεζα αίματος που δημιουργείται μας χαροποιεί, ανέφερε η αιματολόγος του Νοσοκομείου Χίου  Ηλέκτρα Δημητρακοπούλου.

 Στην αιμοδοσία λίγο πριν της λήξη της είχαν συγκεντρωθεί 24 φιάλες αίματος.