Χίος, Σάββατο 24 Μαρτίου

Φωτιά σε σπίτι στου Βάγια με τραυματισμό γυναίκας

Και απεγκλωβισμός ηλικιωμένου από τους Πυροσβέστες
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις ΦωτογραφίεςΑκούστε το ηχιτικό
Τρί, 28/11/2017 - 13:05
Ηχητικό απόσπασμα: 

Με εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χίου, 50χρονη - σύμφωνα με πληροφορίες-  Ρουμανικής υπηκοότητας, μητέρα ενός παιδιού, που τραυματίστηκε σε φωτιά που εκδηλώθηκε σε σόμπα πετρελαίου, μέσα στο σπίτι στο οποίο διέμενε, ιδιοκτησίας Π.Δ., στην περιοχή Βάγια (πίσω από το Σούπερ Μάρκετ "Βιδάλης"). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ίδια προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12.15 το μεσημέρι, στη σόμπα πετρελαίου, όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καεί και στον πανικό της να πέσει, στη συνέχεια, από το μπαλκόνι του σπιτιού σε παρακείμενο χωράφι.

Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν 3 οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι επίσης απεγκλώβισαν ηλικιωμένο που βρίσκονταν μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι.

Στο ηχητικό ακούγεται ο Δ/τής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, Ιάκωβος Αρχοντάκης, που αναφέρεται στο περιστατικό

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 23/03/2018 - 10:43

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου συνήλθε στις 15 Μαρτίου  στα γραφεία του συνδέσμου και συγκροτήθηκε σε σώμαως εξής:

Πρόεδρος: Καλογεράκης Παύλος Εφ Τχης (ΠΖ)

Αντιπρόεδρος: Αγγουλές Αντώνιος Εφ Τχης (ΠΒ)

Γραμματέας: Παπαδόπουλος Ηλίας Εφ Ανθλγός (ΠΖ)

Ταμίας: Μαΐστρος Κωνσταντίνος Εφ Ανθλγός (ΠΖ)

Έφορος: Βουδούρης Ανέστης Εφ Υπλγός (ΠΒ)

Μέλη: Σταμούλας Αριστοτέλης Εφ Λγός (ΜΧ), Κάρμαντζης Γεώργιος Εφ Υπλγός (ΠΖ), Μωυσάκης Παντελεήμων Εφ Υπλγός (ΠΖ), Φραγκομίχαλος Δημήτριος Εφ Ανθλγός (ΠΖ)