Χίος, Σάββατο 24 Μαρτίου

Χίος - Παρπαριά 4 ώρες

Τετ, 11/01/2017 - 19:26

Λόγω της βραδινής χιονόπτωσης και σήμερα το πρωί κλειστοί ήταν οι δρόμοι από το Ρημόκαστρο στο Αίπος μέχρι τα Ρετσινάδικα, και στην επαρχιακή οδό Χίου - Αυγωνύμων από τον Αγ. Μάρκο μέχρι τον Προβατά. Προβλήματα λόγω παγετού παρουσιάζονται και σε χωριά της Βόρειας Χίου, όπως στην Ποταμιά και την Πυραμά. Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας επιχειρούν για τη διάνοιξη του επαρχιακού δικτύου και από την Πολιτική Προστασία εκτιμούν ότι πριν της 12 θα έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα, υπενθυμίζοντας σε όσους πολίτες σκοπεύουν να κινηθούν οδικώς στις περιοχές αυτές ότι πρέπει να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες. Στις 7.25 π.μ. σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ένα όχημα και τρείς άντρες μετέβη στην περιοχή της Παρπαριάς και μετέφερε ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου λόγω παγετού του οδοστρώματος. Η όλη επιχείρηση τελείωσε στις 11.25 π.μ.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 23/03/2018 - 10:43

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου συνήλθε στις 15 Μαρτίου  στα γραφεία του συνδέσμου και συγκροτήθηκε σε σώμαως εξής:

Πρόεδρος: Καλογεράκης Παύλος Εφ Τχης (ΠΖ)

Αντιπρόεδρος: Αγγουλές Αντώνιος Εφ Τχης (ΠΒ)

Γραμματέας: Παπαδόπουλος Ηλίας Εφ Ανθλγός (ΠΖ)

Ταμίας: Μαΐστρος Κωνσταντίνος Εφ Ανθλγός (ΠΖ)

Έφορος: Βουδούρης Ανέστης Εφ Υπλγός (ΠΒ)

Μέλη: Σταμούλας Αριστοτέλης Εφ Λγός (ΜΧ), Κάρμαντζης Γεώργιος Εφ Υπλγός (ΠΖ), Μωυσάκης Παντελεήμων Εφ Υπλγός (ΠΖ), Φραγκομίχαλος Δημήτριος Εφ Ανθλγός (ΠΖ)