Χίος, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Χιώτης Αστυνομικός έκανε το... βαποράκι ηρωϊνης, συνελήφθη από συναδέλφους του

Παρ, 20/10/2017 - 15:14

Την ημέρα του Αγίου Αρτεμίου διάλεξε η Αστυνομία για να κάνει μια επιτυχία σύλληψης μεταφορέα ηρωϊνης, με τη διαφορά ότι ο μεταφορέας ήταν... αστυνομικός.

Οι πληροφορίες του τμήματος Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Χίου αποδείχθηκαν αληθινές, όταν οι άνδρες της με άκρα μυστικότητα κλήθηκαν να παρακολουθούν συνάδελφο τους.

Ετσι  στις 7.00 π.μ. συνέλαβαν Αστυνομικό, κάτοικο Χίου, να μεταφέρει ηρωϊνη για να την παραδώσει σε άτομο, γνωστής παραβατικής συμπεριφοράς, που επίσης συνελήφθη. Από την προανάκριση θα προκύψουν βεβαίως οι μεταξύ τους σχέσεις καθώς και ο αποστολέας της ηρωϊνης. Αυτή που βρέθηκε πάντως στην κατοχή του Αστυνομικού, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 50 γραμμαρίων, πράγμα που σημάινει λογικά ότι ανμένεται η προφυλάκιση του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στους κόλπους της Δ/νσης Αστυνομίας Χίου επικρατεί, όπως είναι λογικό, αναστάτωση.

Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αρχιφύλακας στο βαθμό, υπηρετεί πάνω από 25 χρόνια στο Σώμα και για μεγάλο διάστημα δούλευε στις μεταγωγές, έχοντας άμεση επαφή με παραβατικά άτομα, λόγω της φύσης της δουλειάς του. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 17/01/2018 - 19:11
Πενθεί η ΕΜΧ

Το επί πολλά έτη μέλος του Δ.Σ. της ΕΜΧ Κ. Καπετάνος δεν βρίσκεται πιά στην ζώη. Το Δ.Σ. της ΕΜΧ εξέδοσε το παρακάτω ψήφισμα: 

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε  με μεγάλη μας  λύπη τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ι. Καπετάνου.

Ο εκλιπών αποτέλεσε άνθρωπος που για πολλά έτη προσέφερε τα μέγιστα στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ως μαστιχοπαραγωγός, αλλά και ως μέλος των Διοικητικών της Συμβουλίων.

Με αφορμή το λυπηρό  γεγονός το  Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΜΧ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  •  να εκφράσει  τα ειλικρινή συλλυπητήρια  στην οικογένεια του εκλιπόντος,
  •  να παραστούν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία,
  • να κατατεθεί  χρηματικό ποσό στην κοινωνική δομή μέριμνας και προστασίας «η Κιβωτός του Κόσμου - Αιγαίου», αντί στεφάνου στη μνήμη του,
  • να δημοσιευθεί  το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

 

  

 Το ΔΣ της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου