Χίος, Σάββατο 23 Ιουνίου

Χωρίς νερό το πρωί η πόλη για δύο ημέρες

Η υδροδότηση θα γίνεται το βράδυ, επισημαίνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 13/06/2018 - 10:03

Σήμερα και αύριο, όπως ενημερώνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, λόγω χαμηλής στάθμης νερού στις δεξαμενές, οι περιοχές της πόλης θα υδροδοτηθούν και τις δύο ημέρες βραδυνές και όχι πρωινές ώρες. Εκτιμάται ότι σήμερα θα αποκατασταθεί η ζημιά στις μία από τις 3 μονάδες αφαλάτωσης, επισήμανε ο κ. Νεαμονίτης, επαναλαμβάνοντας τη σύσταση για περιορισμό της κατανάλωσης από τους δημότες.

Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν προβλήματα και στην υδροδότηση του Βροντάδου, ενώ προέβλεψε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα μπορέσει να δοθεί σε λειτουργία και η δεύτερη μονάδα αφαλάτωσης, στην οποία πρέπει να αντικατασταθεί το φίλτρο.

horis_nero_to_proi_i_poli_tis_hioy_gia_dyo_meres

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 22/06/2018 - 22:14
Ορμος του Λω

Αλλος ένας θάνατος την ώρα της κολύμβησης σημειώνεται στο νησί μας. Αφορά την 76χρονη Ελληνίδα Σ. Μ. που στις 2.00 μ.μ. ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θαλάσσια περιοχή του Ορμου του Λω. Παρά τις προσπάθειες παριστάμενου Οδοντίατρου, αλλά και του εκμισθωτή του Κυλικείου του Ορμου, που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, στο Νοσοκομείο που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, βεβαιώθηκε ο θάνατος της, τα ακριβή αίτια τα οποία θα εξακριβωθούν μετά την διενέργεια σχετικής νεκροψίας.