Χίος, Κυριακή 22 Απριλίου

Η "Κιβωτός" στην Λαγκάδα

Δευ, 02/01/2017 - 11:46

Εκδήλωση στη Λαγκάδα πραγματοποίησε η "Κιβωτός Αιγαίου"

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω δελτίο τύπου: 

"Είχαμε την ευτυχία στις 21/12/2016 να παραβρεθούμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου και του Πολιτιστικού Συλλόγου της Λαγκάδας, έπειτα από πρόσκληση του μέλους του Συλλόγου κ. Κούνουπα. Στη γιορτή είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε για το έργο και τις δράσεις της "Κιβωτού του Κόσμου- Αιγαίου" και να καλέσουμε την τοπική κοινότητα να συμπαρασταθεί και να ενισχύσει την "Κιβωτό" και το πολύπλευρο έργο της.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ευχάριστο, ζεστό κλίμα και συγχαίρουμε τους υπευθύνους και τα παιδιά για αυτό. Στα πλαίσια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση της "Κιβωτού". Ευχαριστούμε πολύ κι ευχόμαστε η τοπική κοινότητα να αγκαλιάζει πάντα την Κιβωτό με την ίδια ζεστασιά."

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 21/04/2018 - 20:51
Βασίλης Κοκκαλιάς

Την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. "Αυτοπροσώπως" με τον Γιάννη Τζούμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV ο Καθηγητής Βασίλης Κοκκαλιάς. Αναφέρεται στα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για τα οποία είναι υπεύθυνος αλλά και την δραστηριότητα του Συλλόγου Χίος - Τάγκο, του οποίου είναι Πρόεδρος.