Χίος, Πέμπτη 24 Μαΐου

Η "Οδύσσεια" των επιβατών της πτήσης GQ 081 ΧΙΟ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ με την Sky Express Airlines

Τρί, 09/01/2018 - 17:06
Ταλαιπωρία στην πτήση Χίο - Θεσσαλονίκη

Την περιγράφει ο συμπολίτης μας χρήστος Καραπατσακίδης και έχει ως εξής:

 

Προγραμματισμένη πτήση 09.15 π.μ.

 

Απογείωση 11.20 για αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

 

12.20 περιστροφές πάνω από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και τελικά προσγείωση, περίπου μία ώρα μετά, στο αεροδρόμιο της ΚΑΒΑΛΑΣ.

 

13.30 μ.μ. αναχώρηση λεωφορείου από Θεσ/νίκη για Καβάλα προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες της πτήσης…

 

15.30 μ.μ. αναχώρηση των επιβατών για Θεσ/νίκη με το λεωφορείο καιαναμενόμενη άφιξη στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στις 17.30 μ.μ.

 

Σ.Σ. Η προγραμματισμένη πάντως πτήση της Ολυμπιακής, για Χίο - Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε λόγω πυκνής και χαμηλής νέφωσης στο Αεροδρόμιο "Μακεδονία" 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 24/05/2018 - 18:10
φωτο ΓΕΣ

 

Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρακολούθησε την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατεύματος «ΠΙΝΔΟΣ» (Συγκρότημα Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού κατά την Επίθεση), που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων «ΠΕΝΤΑΛΩΝΙ», με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων των Μονάδων της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας/«ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΔΩΝΙΩΝ», της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας/«ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΧΟΥ ΔΙΑΛΕΤΗ» και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Καλπακίου.

Η άσκηση αυτή, την οποία παρακολούθησαν κάτοικοι και σχολεία της περιοχής, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της άριστης συνεργασίας μεταξύ του Ενεργού Στρατού και των Εθνοφυλάκων που έλαβαν μέρος.

Είμαστε υπερήφανοι για το μόνιμο προσωπικό, τους εθνοφύλακες και τους έφεδρους που συμμετείχαν, για το εξαιρετικά υψηλό τους φρόνημα, τον επαγγελματισμό, την αισιοδοξία και το πνεύμα νικητή που επιδεικνύουν σε κάθε τους δραστηριότητα.

Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.

 

φωτο ΓΕΣφωτο ΓΕΣ