Χίος, Τρίτη 20 Μαρτίου

Η τελετή των σημαιών στο Λιμάνι

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 11/11/2017 - 15:04

Ο κόσμος και είναι πολύς, συνήθως φεύγει με το πέρας της παρελάσεως.

Λίγοι γνωρίζουν ότι οι σημαίες των Ταγμάτων, που παρελαύνουν, δεν είναι απλή υπόθεση, όπως δεν είναι απλή υπόθεση για τον Στρατό η σημαία γενικώς.

Γίνεται ολόκληρη τελετή αποκαλύψεων των Πολεμικών σημαιών, που φτάνουν στην παρέλαση από κάθε Τάγμα, όπως γίνεται και τελετή κάλυψης των σημαιών, μετά το πέρας της παρέλασης για να επιστρέψουν πάλι στο κάθε Τάγμα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ κατέγραψε για πρώτη φορά, την 11η Νοεμβρίου 2017 αυτή ακριβώς την τελετή κάλυψης στο λιμάνι. Δείτε τη στο σχετικό Βίντεο.

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 10:12

Την είδηση για την εξέταση πρότασης που αφορά στη διοργάνωση ημιμαραθωνίου τον Ιούνιο στα Μαστιχοχώρια, έκανε γνωστή από το Ράδιο "Α" ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας, Νικήτας Ντάτης.

Στον απόηχο της διοργάνωσης του δρόμου πόλης για τις γυναίκες και εν' όψει την προετοιμασίας του Συλλόγου για τον ημιμαραθώνιο, που γίνεται με επίκεντρο τον Κάμπο στο τέλος του καλοκαιριού, ο κ. Ντάτης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, έκανε γνωστό ότι υπάρχει σκέψη - που έχει μεγάλη πιθανότητα να υλοποιηθεί- για την πραγματοποίηση ενός ημιμαραθωνίου στα Μαστιχοχώρια, ως προάγγελου εκείνου που πραγματοποιούν με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο νησί.

"Δεν θα είναι ένας δικός μας αγώνας. Έχουμε την τεχνογνωσία και θα βοηθήσουμε. Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει θα συνδυαστεί με πολιτιστικές εκδηλώσεις", ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας δηλώνοντας ικανοποιημένος από το γεγονός ότι στην πορεία του χρόνου, αυτό που ξεκίνησαν ως μια παρέα, τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής, υπάρχει στήριξη από το Δήμο και την Περιφέρεια και έχουν φτάσει στο σημείο να γίνονται αποδέκτες προτάσεων για αθλητικές διοργανώσεις.