Χίος, Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Ημερήσιο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα στο Κέντρο παιδιού και εφήβου

Παρ, 19/05/2017 - 17:55

Το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά, από τις 19 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2017, καθημερινές 8.00-14.00.

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 έως 12 ετών  αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, γυμνάζουν το σώμα τους και καλλιεργούν την προσωπικότητά τους μέσα από:

-ομαδικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους

- αθλητικές δραστηριότητες

- θεατρικά παιχνίδια

-ζωγραφική και κατασκευές

-δημιουργική απασχόληση

Τα προγράμματα βασίζονται στα αναπτυξιακά στάδια του κάθε παιδιού με 2 ομάδες (4-6ετών, 7-12 ετών) και υλοποιούνται αποκλειστικά από έμπειρους θεραπευτές με στόχο :

- την ψυχαγωγία

-την ανάπτυξη της κοινωνικότητας

- την ενίσχυση γνωστικών δεξιοτήτων

-την βελτίωση της αδρής – λεπτής κινητικότητας

 

Περνάμε χαρούμενα και δημιουργικά τις καλοκαιρινές μας διακοπές!

Έκπτωση 20% σε αδέρφια. Ελάχιστη διάρκεια συμμετοχής 2 εβδομάδες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ανώτατος αριθμός συμμετοχών: 25 παιδιά.

 

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Πληροφορίες: Μ.Γιαλούση, Τηλέφωνο:  2271 0 20000 (εσωτ. 1)

 

Σχετικά Άρθρα

Καθησυχαστικός ο Δήμαρχος, Κώστας Βρατσάνος: Ευτυχώς δεν υπάρχει θαλάσσια ρύπανση
Τρί, 16/01/2018 - 15:34
Ηχητικό απόσπασμα:

Πρώτη και επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση προσέγγισης του πλοίου “ΕΚΟ 2” στα Ψαρά, με το Δήμαρχο του νησιού, Κώστα Βρατσάνο, να αναφέρει στο Ράδιο “Α” ότι το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Το πλοίο, όπως είπε, θα εφοδίαζε με καύσιμα το μοναδικό πρατήριο του νησιού και άγνωστο πως, ενώ επιχειρούσε είσοδο στο λιμάνι, μετά τις 7.30 το πρωί , προσάραξε στα αβαθή στην Βόρεια πλευρά.

“Φυσούσε νοτιάς και συνήθως το λιμάνι μας έχει ένα πρόβλημα μ’αυτό τον καιρό”, σχολίασε ο δήμαρχος, λέγοντας ότι εκτός από τα στελέχη του λιμενικού σταθμού Ψαρών που επενέβησαν και το Λιμεναρχείο Χίου έστειλε λιμενικούς στο νησί, απέπλευσε ρυμουλκό για την αποκόλληση του πλοίου και δύτης για να ελέγξει για τυχόν ρήγματα.