Χίος, Κυριακή 24 Ιουνίου

Ιούλιο και Αύγουστο η μονοδρόμηση της προκυμαίας

Τετ, 13/06/2018 - 15:56

Την …πεπατημένη ακολουθούν και το φετινό καλοκαίρι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Προκυμαία, όπως αποφάσισε το Λιμενικό Ταμείο στην σημερινή του συνεδρίαση.

Έτσι από τα μέσα Ιουλίου έως και το τέλος Αυγούστου, θα υπάρχει η καθιερωμένη μονοδρόμηση  της Λεωφόρο Αιγαίου κατά  τις απογευματινές ώρες.

«Θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο διευκολύνουμε την  κίνηση των περιπατητών» ανέφερε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Κέφης.

Παράλληλα σε επόμενη συνεδρίαση της Λιμενικής επιτροπής θα συζητηθεί και ο καθορισμός χώρων στάθμευσης τόσο για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα , που σταθμεύουν στην οδό Νεωρίων, και δημιουργούν πρόβλημα καταλαμβάνοντας θέσεις στάθμευσης, όπως ανέφερε ο κ.Κέφης.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 23/06/2018 - 16:33
φωτο αρχείου

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 2.00 μ.μ. του Σαββάτου 23/6/18 στο... σύνηθες σημείο, στο Ηρώο Πεσόντων, όταν ενοικαζόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τούρκο τουρίστα, δεν σταμάτησε στο STOP της οδού Δημοκρατίας, για λόγους που δεκάδες φορές έχει εξηγηθεί... τσάμπα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει οδηγό δίκυκλου στην πορεία του από το Βροντάδο προς τη Χίο.( φωτο αρχείου)