Χίος, Παρασκευή 25 Μαΐου

Κάλεσμα συσπείρωσης για τα άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Από τον Πρόεδρο του τοπικού Σωματείου, Στ. Κλουμάση
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 13/11/2017 - 16:38

80 μέλη και 100 φίλους και υποστηριχτές έχει μέχρι τώρα στο ενεργητικό του το Σωματείο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας στη Χίο, με τον Πρόεδρό του, Σταμάτη Κλουμάση, να καλεί όσους βρίσκονται στη Χίο και έχουν τη συγκεκριμένη ασθένεια να προσέλθουν κοντά στο Σωματείο.

«Κατ’ αρχήν πρέπει να αποδεχτούν την ασθένεια και να ξέρουν ότι δεν είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται», είπε ο κ. Κλουμάσης, στον απόηχο της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε το Σωματείο χθες στο ξενοδοχείο «Χανδρής», όπου διακεκριμένοι επιστήμονες μίλησαν για την πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Βρισκόμαστε στα γραφεία του Συλλόγου, στις εργατικές κατοικίες Ευρετής, κάθε Παρασκευή στις 5.30 μ.μ. και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε όποιον προσέλθει», κατέληξε ο κ. Κλουμάσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα
Παρ, 25/05/2018 - 17:25
Παιχνίδι παντού

Το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά, από τις 18 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2018, καθημερινές 8.00-14.00.

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 έως 17 ετών αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, γυμνάζουν το σώμα τους και καλλιεργούν την προσωπικότητά τους.

Καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι!

Στον σύγχρονο, ασφαλή και πολύ οικείο για τα παιδιά, χώρο του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, οι μικροί μας φίλοι θα συμμετάσχουν σε ποικιλία δραστηριοτήτων, με παιχνίδια, δράση, και εξορμήσεις σε εξωτερικούς χώρους.

-Ομαδικές δραστηριότητες

- Θεατρικά παιχνίδια

-Ζωγραφική και κατασκευές

-Δημιουργική απασχόληση

Τα προγράμματα βασίζονται στα αναπτυξιακά στάδια του κάθε παιδιού με 3 ομάδες (4-6ετών, 7-12 ετών, 13-17 ετών) και υλοποιούνται αποκλειστικά από έμπειρους θεραπευτές με στόχο :

- την ψυχαγωγία

-την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεπίδρασης

- την ενίσχυση γνωστικών δεξιοτήτων

-την διαχείριση συμπεριφορών σε φυσικές συνθήκες

-την ανάπτυξη δεξιοτήτων καθημερινής ζωής

-την βελτίωση της αδρής – λεπτής κινητικότητας

Περνάμε χαρούμενα και δημιουργικά τις καλοκαιρινές διακοπές!

Έκπτωση 20% σε αδέρφια. Ελάχιστη διάρκεια συμμετοχής 2 εβδομάδες. Ανώτατος αριθμός συμμετοχών: 25 παιδιά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Πληροφορίες: Τμήμα Παιδιών και Εφήβων, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, τηλ.: 2271 0 20000 (εσωτ. 1)