Χίος, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Καλό κατευόδιο, σύντροφε Μιχάλη

Δευ, 22/01/2018 - 19:52
Μιχάλης Σφυράκης

Πυκνά τα σύννεφα, έριχναν βαριά τη σκιά τους πάνω από το κοιμητήρι του Αγίου Λουκά στο Βαρβάσι. Μουντό το τοπίο, απόγευμα της βροχερής γεναριάτικης Δευτέρας, την ώρα που σύντροφοι και φίλοι ξεπροβοδίζαμε  το Μιχάλη. Απέραντη θλίψη και ένα τεράστιο γιατί, για το φίλο που τόσο άδικα αποχωριζόμαστε.

Σύντροφε και φίλε Μιχάλη θα μας λείψεις. Η θέση σου στο καθιερωμένο καφεδάκι της Αλκυόνης θα μείνει κενή. Οι ατέρμονες συζητήσεις μας για την έλευση του σοσιαλισμού- που αλίμονο καθυστέρησε δραματικά να έλθει -   θα στερηθούν τη φωνή σου. Η παρέα στο μεσημεριάτικο ουζάκι  του Σαββάτου θα μείνει λειψή.   

Σύντροφε Μιχάλη θα λείψεις σε όλους μας, μα πρώτα και κύρια θα λείψεις  στη συντρόφισσα της ζωής σου την Ειρήνη και στα παιδιά σου. Στο εγγόνι σου που άγουρα στερήθηκε το χάδι του παππού του.

Καλό κατευόδιο Μιχάλη. Οι σύντροφοι και οι φίλοι σου θα σε θυμόμαστε για πάντα.

ΛΑΕ Χίου

Δευ, 19/02/2018 - 09:24
Η πίτα των Αξιωματικών Ε.Ν.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Παγχιακός Εκπολιτιστικός σύλλογος Αξιωματικών Ε.Ν το βράδυ του Σαββάτου στο «Χάραμα». Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με πλακέτα ο  κάπ. Λουκάς  Κτιστάκης ( την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του ο Νίκος Βατές),και με επαίνους ο  καπ. Αντώνης Χούλης υπεύθυνος πληρωμάτων τις εταιρείας Λιβανός ,ο  υποναύαρχος  ε.α Σταύρος  Μιχαηλίδης, λόγω ότι είναι κοντά στους ναυτικούς, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κουμπιάς Στέλιος  και ο  έφορος  του συλλόγου Καγιαννιώτης  Παναγιώτης.

 

 

Φωτο Αργυρης Χατζελένης.