Χίος, Τρίτη 19 Ιουνίου

"Κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο να προσέχεις τα παιδιά" Το μήνυμα του 45χρονου αυτόχειρα Ανθυπασπιστή στο κινητό της γυναίκας του

Σάβ, 05/08/2017 - 21:33

Αν είχε την παραμικρή αμφιβολία η Αστυνομία για την αυτοχειρία του 45χρονου Ανθυπασπιστή του 96 ΤΥΠΕΘ  Φ.Π. αυτή έφυγε αφού φρόντισε πριν αυτοκτονήσει να στείλει μήνυμα στο κινητό της γυναίκας του, που εκείνη την ώρα απουσίαζε στο μπάνιο, με το εξής κείμενο: "Κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά".

Η γυναίκα επέστρεψε αμέσως στο σπίτι τους στην Ελάτα με τους τρείς γιούς  της 15, 11 και 8 χρόνων, όπου πρώτος ο 15χρονος αντίκρισε τον πατέρα του κρεμασμένο από την πόρτα της κουζίνας, με το κορδόνι από τα άρβυλα του.

Ο μικρός έκοψε το κορδόνι αλλά ήταν πλέον αργά αφού από την ώρα του μηνύματος είχαν μεσολαβήσει 30 περίπου λεπτά.

Γιατρός που έφτασε στο σημείο στις 7.00 μ.μ. απλά διαπίστωσε τον θάνατο του.

Ο 45χρονος δεν φαίνονταν εξωτερικά να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα τουλάχιστον με την Υπηρεσία του, όπου μόλις χθές σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βέσσας επικοινώνησε μαζί του, για τον καθαρισμό χόρτων κοντά στο Εκκλησάκι του Στρατοπέδου Χριστού, μεταξύ Αρμολίων - Βέσας όπου υπηρετούσε.

Σχετικά Άρθρα

Ο Εμπορικός Σύλλογος για τα 100χρονά του
Τρί, 19/06/2018 - 10:37
Φαρμακείο της αγοράς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου, τη φετινή χρονιά κλείνει αισίως τα 100 χρόνια λειτουργίας του και όπως έχει αναφερθεί και το προηγούμενο διάστημα, επιχειρεί να αποτυπώσει φωτογραφικά την ιστορία των εμπορικών καταστημάτων.

Όπως ανακοινώνει, ζητά  από όσους διατηρούσαν κάποιο εμπορικό κατάστημα στη αγορά της Χίου παλαιότερα και εξακολουθούν να το έχουν οι οικογένειες τους, να ανατρέξουν στα αρχεία τους για να βρουν οποιοδήποτε φωτογραφικό υλικό, που αφορά το Εμπόριο στο νησί.

«Οι παλιές φωτογραφίες των μαγαζιών, θα μας βοηθήσουν να δείξουμε τις αλλαγές που έχουν Γίνει από το «Χθες» στο «Σήμερα». Το υλικό θα μπορεί να παραδοθεί είτε στα Γραφεία της ΟΕΒΕ (Καλοπλύτου 13), είτε σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.