Χίος, Τρίτη 17 Ιουλίου

Το Κέντρο παιδιού και εφήβου ζητά Ψυχολόγο

Δευ, 12/03/2018 - 16:23
Κέντρο παιδιού και εφήβου

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη:

μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων στη Χίο, με ειδικότητα:

  1. Ψυχολόγος με τίτλο σπουδών Π.Ε. (μερικής απασχόλησης)

Η συνεργασία θα έχει τη μορφή παροχής έργου ή εξαρτημένη σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

  • Αίτηση Υποψηφιότητας
  • Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
  • Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος
  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

 

 Θα συνεκτιμηθούν η αποδεδειγμένη γνώση χορήγησης και βαθμολόγησης σταθμισμένων ψυχολογικών δοκιμασιών (νοημοσύνης, προσωπικότητας), η πιστοποιημένη εκπαίδευση σε συγκεκριμένη ψυχοθεραπευτική κατεύθυνση και η προϋπηρεσία σε θέση με συναφές αντικείμενο εργασίας.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση &αντιστοίχιση από το ΔΟΑΤΑΠ.

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος 82100, καθημερινά 17:00-21:00 από την δημοσίευση της παρούσης έως τις 27/03/2018.

Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, καθημερινά 17:00 - 21:00, στο τηλέφωνο 22710 – 20000 (εσωτερική γραμμή 3).

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΠΕ

 

Π. Σιδηροφάγη

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 17/07/2018 - 16:38

Φεστιβάλ Γεύσεων διοργανώνει ο Προοδευτικός Ομιλός Λαγκάδας στις 19 και 20 Ιουλίου 2018, από τις 6.00 μ.μ με συμμετοχή επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης. Επίσημη προσκεκλημένη θα είναι η Μαρία Εκμετζίογλου την πρώτη ημέρα, ενώ τη δεύτερη θα υπάρξει συμμετοχή ιδιωτών και φορέων.

«Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό να αξιοποιήσουμε το γαστρονομικό κομμάτι της Χίου» ανέφερε ο εντεταλμένος για τον  τουρισμό, δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καράλης.

«Είναι μια ωραία ιδέα που πρέπει να γίνεται σε κάθε μέρος της Χίου που αγαπώ και  διαθέτει απλόχερα και γεύσεις αλλά και ξεχωριστά τοπικά προϊόντα όπως η μαστίχα και το καμπούσικο μανταρίνι», τόνισε η  Μαρία Εκμετζίογλου, που κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει στο Φεστιβάλ γεύσεων της Λαγκάδας.

Στόχος του Ομίλου είναι η προβολή των παραδοσιακών και τοπικών προϊόντων του νησιού μας, στο όμορφο λιμάνι της Λαγκάδας, που αποτελεί γαστρονομικό προορισμό», ανέφερε από τον Προοδευτικό όμιλο Λαγκάδας ο Ζαννής Κυριακός, καλώντας όλους να συμμετέχουν στον διαγωνισμό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Το 1ο Φεστιβάλ Γεύσεων Λαγκάδας είναι μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, του Δήμου Χίου, του Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Προοδευτικού Ομίλου Λαγκάδας.