Χίος, Τρίτη 20 Μαρτίου

Κουρά Μοναχής στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών στα Νένητα

Κυρ, 19/11/2017 - 19:05

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε κουρά ως μοναχής της Αγγελικής Βουλάκη, στην Ι.Μ Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Νένητα, την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 60 άτομα, γνωστοί, συγγενείς και φίλοι της μοναχής πλέον Αγγελικής από τον Καταρράκτη και τα Νένητα, μια και αυτή είχε καταγωγή από τον Καταρράκτη και ήταν παντρεμένη με Νενητούση. Οι συγγενείς και φίλοι της εύχονται στη νέα μοναχή ήρεμη και ειρηνική ζωή στους κόλπους της τοπικής μοναστικής κοινότητας.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 10:12

Την είδηση για την εξέταση πρότασης που αφορά στη διοργάνωση ημιμαραθωνίου τον Ιούνιο στα Μαστιχοχώρια, έκανε γνωστή από το Ράδιο "Α" ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας, Νικήτας Ντάτης.

Στον απόηχο της διοργάνωσης του δρόμου πόλης για τις γυναίκες και εν' όψει την προετοιμασίας του Συλλόγου για τον ημιμαραθώνιο, που γίνεται με επίκεντρο τον Κάμπο στο τέλος του καλοκαιριού, ο κ. Ντάτης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, έκανε γνωστό ότι υπάρχει σκέψη - που έχει μεγάλη πιθανότητα να υλοποιηθεί- για την πραγματοποίηση ενός ημιμαραθωνίου στα Μαστιχοχώρια, ως προάγγελου εκείνου που πραγματοποιούν με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο νησί.

"Δεν θα είναι ένας δικός μας αγώνας. Έχουμε την τεχνογνωσία και θα βοηθήσουμε. Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει θα συνδυαστεί με πολιτιστικές εκδηλώσεις", ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας δηλώνοντας ικανοποιημένος από το γεγονός ότι στην πορεία του χρόνου, αυτό που ξεκίνησαν ως μια παρέα, τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής, υπάρχει στήριξη από το Δήμο και την Περιφέρεια και έχουν φτάσει στο σημείο να γίνονται αποδέκτες προτάσεων για αθλητικές διοργανώσεις.