Χίος, Σάββατο 23 Ιουνίου

"Λαιμητόμος" για τους συνταξιούχος ο νόμος Κατρούγκαλου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΦΚΑ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 24/04/2018 - 15:39

Ένα δίμηνο κινητοποιήσεων των συνταξιούχων, προκειμένου να αποτραπεί η εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου, προανήγγειλε το σωματείο συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου, με «πρεμιέρα» την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, στην πλατεία.

«Οφείλουμε να δίνουμε ένα καθημερινό αγωνιστικό παρών για να μην περάσουν τα μέτρα του νόμου Κατρούγκαλου που κατακρεουργεί τις ήδη αφυδατωμένες συντάξεις μας», ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Χρήστος Οικονόμου, που χαρακτήρισε για μια ακόμη φορά «λαιμητόμο» το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

«Η επομένη κινητοποίηση, σε τοπικό επίπεδο, θα γίνει στις 15 Μαΐου στο κτίριο ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) με αίτημα την θεσμοθέτηση του οικογενειακού γιατρού», ανέφερε η γραμματέας του σωματείου Νατάσα Διακορώνα.

Οι συνταξιούχοι πρέπει να σηκωθούν από τον καναπέ και να αγωνιστούν μαζί μας , τόνισαν τα μέλη του ΔΣ του σωματείου ΕΦΚΑ Χίου.

na_min_perasei_o_nomos_laimitomos_katroygkaloy

Σάβ, 23/06/2018 - 16:33
φωτο αρχείου

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 2.00 μ.μ. του Σαββάτου 23/6/18 στο... σύνηθες σημείο, στο Ηρώο Πεσόντων, όταν ενοικαζόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τούρκο τουρίστα, δεν σταμάτησε στο STOP της οδού Δημοκρατίας, για λόγους που δεκάδες φορές έχει εξηγηθεί... τσάμπα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει οδηγό δίκυκλου στην πορεία του από το Βροντάδο προς τη Χίο.( φωτο αρχείου)