Χίος, Τετάρτη 25 Απριλίου

Λιγότερα λειτουργικά έξοδα στο Ιωνικό Κολυμβητήριο

ΑΠΕΔΩΣΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 06/02/2018 - 15:22
Μειώθηκε η κατανάλωση ρεύματος στο Κολυμβητήριο με τα νέα φίλτρα

Σημαντική μείωση στην κατανάλωση ρεύματος, άρα και εξοικονόμηση χρημάτων, έφερε, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, Νίκο Λαμπρινούδη, η αλλαγή των φίλτρων όπως και άλλων παρεμβάσεων που έκαναν βιώσιμη τη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος, κρατώντας τα στοιχεία από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), μετέφερε στη δημοτική αρχή τα «καλά νέα», λέγοντας ότι η εξοικονόμηση χρημάτων που έγινε θα μπορέσει να δώσει άλλη ώθηση στις δράσεις που προγραμματίζει το Κολυμβητήριο.

«Να καταλάβει ο πολίτης ότι όσο πιο πολλά χρήματα εξοικονομούμε τόσο πιο πολλά οφέλη θα έχει ο ίδιος», ανέφερε ο κ. Λαμπρινούδης, συμπληρώνοντας ότι ακόμη και η κατανάλωση πετρελαίου έχει μειωθεί σημαντικά.   

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 25/04/2018 - 13:05

Στον εντοπισμό λαθραίων τσιγάρων και καπνού κατέληξε έρευνα υπαλλήλων της Υπηρεσίας Τελωνείου Χίου σε επιχείρηση 45χρονου ημεδαπού στο κέντρο της πόλης της Χίου.

Όπως ενημερώνει το Τελωνείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 181 πακέτα τσιγάρα των 20 τεμαχίων έκαστο καθώς και 64 πακέτα καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστο, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στο ποσό των 1866,87 ευρώ.