Χίος, Κυριακή 27 Μαΐου

Μαύρη Τσικνοπέμπτη- 2ος αιφνίδιος θάνατος

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στην Χίο 36χρονος Γερμανός
Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 08/02/2018 - 13:36
Aιφνίδιος θάνατος

Άσχημα ξημέρωσε η Τσικνοπέμπτη στη Χίο, αφού μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 58χρονου υδραυλικού της ΔΕΥΑΧ, στις 12.30 το μεσημέρι βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στην οδό Στρατηγού Βορριά (πάροδος της οδού Μονομάχου), 36χρονος υπήκοος Γερμανίας, ο οποίος εργάζονταν σε Μ.Κ.Ο.

Τον άτυχο 36χρονο βρήκε η φίλη του και στο σημείο βρίσκεται αστυνομία για τη διενέργεια έρευνας καθώς και ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Αναμένεται - με βάση τα προβλεπόμενα- να διαταχθεί νεκροψία - νεκροτομή για τη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν το θάνατό του.

Το κλίμα είναι βαρύ, αρκετοί εργαζόμενοι Μ.Κ.Ο. βρίσκονται στην περιοχή, μη μπορώντας να πιστέψουν το γεγονός.

Σύμφωνα με τον Κ. Μούνδρο, ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που νοίκιαζε ο 36χρονος, βρίσκονταν στην Χίο 5 ημέρες και θα έμενε άλλες 5, χωρίς να γνωρίζει άλλες λεπτομέρειες.

Aιφνίδιος θάνατος
Κυρ, 27/05/2018 - 19:19
Ευάγγελος Καφετζόπουλος

Πως θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας απ' τα ναρκωτικά; Ποιά είναι τα πρώτα σημάδια, που πρέπει να μας ανησυχήσουν; Που πρέπει να καταφύγουμε και ποιός θα μας βοηθήσει; Σ' αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα του Γιάννη Τζούμα, απαντά την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, στην εκπομπή "Αυτοπροσώπως" ο Ευάγγελος Καφετζόπουλος Νευρολόγος - Ψυχίατρος Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ.