Χίος, Παρασκευή 25 Μαΐου

Με μουσική παράσταση και θεατρικό δρώμενο οι εκδηλώσεις του "Ναυτίλου"

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 20ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 16/05/2018 - 15:09

Συνεχίζει τις εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια λειτουργίας του το Κέντρο Πρόληψης Χίου «Ναυτίλος», με θεατρική παράσταση και θεατρικό δρώμενο το απόγευμα του Σαββάτου στις 7 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Οι συντελεστές της εκδήλωσης μιλώντας σε συνέντευξη τύπου τόνισαν την ιδιαιτερότητα των θεατρικών κειμένων που παρουσιάζονται καθώς αποτελούν τις ενδόμυχες σκέψεις και συναισθήματα εξαρτημένων ανθρώπων, όπως περιγράφονται στο βιβλίο «γροθιά στο στομάχι»  από το Ψ.Ν.Θ.

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Στάθης, την θεατρική ομάδα απαρτίζουν μαθητές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εσπερινό ΕΠΑΛ, ενώ οι «ηθοποιοί» έκαναν λόγο για μια ιδιαίτερη και συγκλονιστική εμπειρία καθώς τα κείμενα έχουν γραφτεί από εξαρτημένα άτομα και μεταφέρουν προσωπικά   βιώματα.

Το  μουσικό δρώμενο αποδίδουν μαθητές από το 4ο Γυμνάσιο Χίου και το Μουσικό Σχολείο και έχει ως τίτλο «Αγάπη σημαίνει…» με υπεύθυνες καθηγήτριες τις Καίτη Ντάμπου και Μαρία Φραγκάκη.

 

ekdiloseis_kentroy_prolipsis_gia_ta_20_hronia_toy_to_savvato_19_maioy

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 25/05/2018 - 20:28
φωτο αρχείου

Ο Δήμος Χίου ενδιαφέρεται για την πρόσληψη οκτώ (8) ναυαγοσωστών κατηγορίας ΔΕ, εκ των οποίων ο ένας (1) θα εκτελεί χρέη χειριστή μηχανοκίνητου ταχύπλοου σκάφους καθώς και ενός (1) συντονιστή – επόπτη κατηγορίας ΔΕ, κατόχου άδειας ναυαγοσώστη επί τρία (3) τουλάχιστον έτη,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την φύλαξη των λουομένων στις  πολυσύχναστες παραλίες, Αγίας Φωτεινής, Κώμης, Καρφά, και Μπέλλα Βίστα του Δήμου Χίου.

 

Ο Δήμος Χίου με την υπ’ αριθ. 300/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: Ω6ΩΓΩΗΝ-95Ω), που εγκρίθηκε με την αριθ. 30764/25-05-2018 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (ΑΔΑ: ΩΚΜ9ΟΡ1Ι-ΘΒ4), ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών για την φύλαξη των λουομένων στις  πολυσύχναστες παραλίες, Αγίας Φωτεινής, Κώμης, Καρφά, και Μπέλλα Βίστα του Δήμου Χίου για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΔΕ Ναυαγοσώστες

8

ΔΕ Συντονιστή- Επόπτη κατόχου άδειας Ναυαγοσώστη επί τρία (3) τουλάχιστον έτη

1

 

Απαραίτητα προσόντα πρόσληψης:

 

  1. Για τους ναυαγοσώστες είναι τα εξής: α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας  και β) Πτυχίο ή δίπλωμα ή πιστοποιητικό ναυαγοσώστη, αναγνωρισμένης ναυαγοσωστικής σχολής από οικεία Λιμενική Αρχή.
  2. Για τον Συντονιστή – Επόπτη είναι τα εξής: Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας β) Πτυχίο ή δίπλωμα ή πιστοποιητικό ναυαγοσώστη, αναγνωρισμένης ναυαγοσωστικής σχολής από οικεία Λιμενική Αρχή, η κατοχή της άδειας δε,  να είναι επί τρία (3) τουλάχιστον έτη.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 45 ετών.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Χίου (Δ/νση: Δημοκρατίας 2 τηλ:2271350809 και 2271350823) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και Τετάρτη 30/05/2018.