Χίος, Παρασκευή 25 Μαΐου

Νέα Διοίκηση στου Κυνηγούς

Πέμ, 22/03/2018 - 15:06
φωτο αρχείου

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου «Η Άρτεμις» καλεί τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών του, προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χίου.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 7.00 μ.μ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ και Ελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους 15 ημέρες πριν την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών (Κεφάλαιο Ε’ άρθρο 26 παρ.3).  

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 25/05/2018 - 16:11

Μια νέα ευέλικτη αστυνομική δομή, χαρακτήρισε ο  Αστυνομικός διευθυντής Χίου τους ποδηλάτες αστυνομικούς, που τις προηγούμενες ημέρες εμφανίστηκαν στο κέντρο της Πόλης.

«Πρόκειται για μια νέα δομή που ξεκίνησε να εφαρμόζεται και στη Χίο , όπως και σε άλλες πόλεις και έχει ως στόχο να κινείται στο κέντρο της πόλης παρέχοντας πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντος αλλά και σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της Αστυνομίας θα αντιμετωπίζει ήπια περιστατικά», ανέφερε ο κ.Κεβόπουλος.

Οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην συγκεκριμένη δομή με τα ποδήλατα φορούν ειδικές στολές και έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό ενώ θα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης πρωί και απόγευμα όλη την καλοκαιρινή περίοδο.