Χίος, Παρασκευή 25 Μαΐου

Οι δημοφιλείς αγώνες πλαγιολίσθησης

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 15/04/2018 - 19:53
Αγώνες πλαγιολίσθησης στους Ολύμπους

Ένα ξεχωριστό, πολύωρο θέαμα, προσέφερε στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Σύλλογος Αυτοκινητιστών  και Μοτοσυκλετιστών Χίου, στους αγώνες που πραγματοποίησε την Κυριακή 15 Απριλίου στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο των Ολύμπων.

Με δεκάδες συμμετοχές, περιπου 60, οι διοργανωτές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, καθώς οι συνεχείς εναλλαγές στις αγωνιστικές δράσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, δεν κούρασαν .

Μεγάλος ήταν και ο αριθμός συμμετεχόντων ατόμων εκτός ΧΙου, γεγονός που πιθανά να "δικαιώνει» τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ντίνο Καψύλη και τον υπεύθυνο διοργάνωσης και μέλος του Συλλόγου Λεωνίδα Νεαμονίτη, που σε δηλώσεις τους είχαν κάνει λόγο για την αναγκαιότητα μιας πίστας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, που εκτός όλων των άλλων θα συγκέντρωνε και αριθμό επισκεπτών, που στηρίζουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, σε ένα νησί, που «διψά» για θεματικό τουρισμό.

me_epityhia_stoys_olympoys_agones_plagiolisthisis_aytokiniton

Αγώνες πλαγιολίσθησης στους Ολύμπους
Αγώνες πλαγιολίσθησης στους Ολύμπους
Αγώνες πλαγιολίσθησης στους Ολύμπους
Αγώνες πλαγιολίσθησης στους Ολύμπους
Αγώνες πλαγιολίσθησης στους Ολύμπους
Αγώνες πλαγιολίσθησης στους Ολύμπους

Σχετικά Άρθρα

ΜΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ Γ.ΚΟΥΤΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Παρ, 25/05/2018 - 16:17

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του κέντρου Πρόληψης «Ναυτίλος « για τα 20 χρόνια λειτουργίας του στη Χίο ,με εκδηλώσεις το απόγευμα του Σαββάτου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.

«Τόσο οι περιφερειακές  εκδηλώσεις όσο και οι εκδηλώσεις στη πόλη αγκαλιάστηκαν με θέρμη από το κοινό και αυτό μας χαροποίησε», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣ του κέντρου Νίκος Αγραφιώτης, συμπληρώνοντας ότι  έρχεται στη Χίο ο κ.Καφετζόπουλος πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ.

Παράλληλα ο κ.Αγραφιώτης αναφέρθηκε στην ομόφωνη απόφαση του ΔΣ για την απόδοση τιμής στους πρώην προέδρους του «Κέντρου Πρόληψης Ναυτίλος» ,  Γεώργιο Χαλκιά, Ανθίππη Ζαννάρα,  Παναγιώτη Ντόσκα  και  Στέλλα Φρυδά, στην εκδήλωση του Σαββάτου.

Στις εκδηλώσεις του Σαββάτου αναφέρθηκε η Ελένη Κοτσάτου λέγοντας ότι είναι ενδιαφέρουσες και οι δυο εκδηλώσεις τόσο η ημερίδα όσο και η συναυλία με τον Γιάννη Κόυτρα.

Ειδικότερα για την συναυλία η κ. Κοτσάτου τόνισε ότι είναι με ελεύθερη είσοδο στο θέατρο Καστρομηνά, ενώ αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν η συναυλία θα γίνει  στο αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου.

Στις θετικές διεξόδους που μπορεί να αναζητήσει ο σύγχρονος άνθρωπος για  να απομακρυνθεί από κάθε είδους εθισμό, αναφέρθηκε ο εκπαιδευτικός Ανδρέας Μαράτος, καλώντας τον κόσμο στην ημερίδα.