Χίος, Πέμπτη 26 Απριλίου

Οι πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας αγωνίζονται για την ζωή

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 12/11/2017 - 12:42

Αλλο ένα μήνυμα κουράγιου και αλληλεγγύης, έδωσε το τοπικό Σωματείο πασχόντων από σκλήρυνση κατά πλάκας, πραγματοποιώντας σχετική επιστημονική ημερίδα ενημέρωσης της νόσου, το πρωϊ της Κυριακής στο Ξενοδοχείο Χανδρής, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων πασχόντων από σκλήρυνση κατά πλάκας Πόπης Μαράκα.

"Λέμε τι έχουμε, δεν το κρύβουμε είπε, δεν κλεινόμαστε σπίτι μας, συνεχίζουμε τη ζωή μας, προσέχουμε αλλά δεν το βάζουμε κάτω, έχουμε μαι ασθένεια, που δεν είναι κληρονομική, που δεν μεταδίδεται, που δεν είναι θανατηφόρα. Μας αλλάζει τη ζωή μας, αλλά εμείς, κατάληξε η Πρόεδρος, την αρπάζουμε από το χέρι και πορευόμαστε μαζί της, σε νέες πιά συνθήκες.

 Πριν αρχίσει το επιστημονικό μέρος της Ημερίδας, την εκδήλωση άνοιξε καταθέτοντας την δική του προσωπική περίπτωση ο Πρόεδρος του τοπικού σωματείου Σταμάτης Κλουμάσης.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 26/04/2018 - 20:11
φωτο Σύλλογος Πολυτέκνων

Με μια άκρως συμβολική κίνηση, την ώρα, που με βάση τα στατιστικά στοιχεία και χωρίς να δίνει σημασία καμιά Κυβέρνηση η Ελλάδα γερνάει και ότι γερνάει πεθαίνει, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος κάλεσε στην ομομαστική του εορτή στην Εκκλησία του Αγίου Μάρκου τα παιδιά των πολυτέκων του νησιού μας και από τα προσωπικά του έσοδα χάρισε σε κάθε παιδί από ένα δώρο. Ο Σύγγολος Πολυτέκνων ευχαρίστησε για την χειρονομία.