Χίος, Σάββατο 24 Μαρτίου

Οποιος ξεχνά την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την… ξαναζήσει

Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 19/05/2017 - 16:31

Την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τιμά η Περιφερειακή Ενότητα διοργανώνοντας εκδηλώσεις την Κυριακή 21 Μαϊου με τέλεση Επιμνημόσυνης Δέησης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου στις 10.15 π.μ., της οποίας θα ακολουθήσει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων στις 11π.μ. και αμέσως μετά στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Θρακών και Μακεδόνων, θα παρουσιαστεί επίκαιρη ομιλία από την Ανατολή Βροχαρίδου, Εκπαιδευτικό-Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Χίου. Σήμερα στις 7.30 μ.μ. θα προηγηθεί αφιέρωμα τιμής και μνήμης στον Ελληνισμό του Πόντου στον Οίκο Χίου Διδασκάλου, το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Χίου.

Το σχετικό πρόγραμμα ανέλυσαν σε συνέντευξη τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θρακών και Μακεδόνων Γιώργης Μπρανίδης και η Ανατολή Βροχαρίδου, Σοφία Τοπαλίδου και Τούλα Βογιατζή.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 23/03/2018 - 10:43

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου συνήλθε στις 15 Μαρτίου  στα γραφεία του συνδέσμου και συγκροτήθηκε σε σώμαως εξής:

Πρόεδρος: Καλογεράκης Παύλος Εφ Τχης (ΠΖ)

Αντιπρόεδρος: Αγγουλές Αντώνιος Εφ Τχης (ΠΒ)

Γραμματέας: Παπαδόπουλος Ηλίας Εφ Ανθλγός (ΠΖ)

Ταμίας: Μαΐστρος Κωνσταντίνος Εφ Ανθλγός (ΠΖ)

Έφορος: Βουδούρης Ανέστης Εφ Υπλγός (ΠΒ)

Μέλη: Σταμούλας Αριστοτέλης Εφ Λγός (ΜΧ), Κάρμαντζης Γεώργιος Εφ Υπλγός (ΠΖ), Μωυσάκης Παντελεήμων Εφ Υπλγός (ΠΖ), Φραγκομίχαλος Δημήτριος Εφ Ανθλγός (ΠΖ)