Χίος, Κυριακή 22 Ιουλίου

Πάλι χωρίς ρεύμα Μεστά και Ολύμποι

Ακούστε το ηχιτικό
Τετ, 11/07/2018 - 10:37
Ηχητικό απόσπασμα: 

Με τα χωριά των Μεστών και των Ολύμπων γεμάτα από κόσμο (ντόπιους και επισκέπτες) και παρά τις διαμαρτυρίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. , εν μέσω θέρους, προκειμένου να εκτελέσει εργασίες συντήρησης στο δίκτυο διέκοψε πάλι την ηλεκτροδότηση στις 9 το πρωί στα δύο χωριά, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει ο κάτοικος των Μεστών, Γιώργος Αργυρούδης, εκτός των άλλων γνωστών που έχουν θίξει επανειλημμένα , να έχουν μείνει και χωρίς τηλέφωνο (κινητό)!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προγραμματισμένη διακοπή προέβλεπε "μπλακ άουτ" στα δύο χωριά από τις 8 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ.

Ο Γ. Αργυρούδης θύμισε ότι μετά τις προηγούμενες διακοπές στην ηλεκτροδότηση (πριν από 20 ημέρες) επαγγελματίες των Μεστών υπέβαλαν ομαδική αγωγή, αλλά η ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει απτόητη κόβοντας το ρεύμα, μέσα στο καλοκαίρι με 32 βαθμούς υπό σκιάν.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 22/07/2018 - 11:27
Παγχιακό προσκύνημα

Παγχιακός τόπος προσκυνήματος και φέτος η Αγία Μαρκέλλα στο ομώνυμο αγίασμα και την Εκκλησία της Βολισσού. Από το απόγευμα χθες εκατοντάδες προσκυνητές βάδισαν έως την παραλία της Βολισσού από το Αίπος ή κοντινότερα σημεία. Μια πρώτη στάση μπορούσαν να πραγματοποιήσουν στην Κιβωτό Αιγαίου για μια δροσερή πορτοκαλάδα ενώ άλλη μια στάση υπήρχε στα Διευχά, όπου δροσερό νερό και μια μπανάνα για τη συνέχεια προσέφεραν οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού. Στην σημερινή Θεία Λειτουργία χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Χίου κ. Μάρκος, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος και Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος.

Παγχιακό προσκύνημαΠαγχιακό προσκύνημαΠαγχιακό προσκύνημα