Χίος, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Πατάτες... τέλος

Σάβ, 04/11/2017 - 18:27

Από τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλο έγινε γνωστό ότι, η ποσότητα των 3,5 τόνων πατάτας, που διέθεσε δωρεάν στον Δήμο ο παραγωγός Νίκος Κορωναίος καιανακοινώθηκε ότι θα διανείμει ο Δήμος Χίου, μέσω του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, από τις 03/11 έως τις 08/11, εξαντλήθηκε ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου 04/11. Ειδικότερα, κατά την Παρασκευή (03/11) από το πρωί έως το βράδυ προσήλθαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου περί τα 280 άτομα και παρέλαβαν την ποσότητα που αναλογεί για ισάριθμες οικογένειες. Ομοίως, το πρωί του Σαββάτου (04/11) προσήλθαν περί τα 60 άτομα, ήτοι συνολικά εξυπηρετήθηκαν περί τις 340 οικογένειες.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 23/02/2018 - 18:56
Βοστάνειο

Νεκρό ανασύρθηκε από τις ρόδες αυτοκινήτου που το παρέσυρε στις 3 περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής, πεντάχρονο αγοράκι, προσφυγόπουλο Συριακής καταγωγής. Το δυστύχημα συνέβη επί της κεντρικής επαρχιακής οδού Μυτιλήνης - Μανταμάδου, στο ύψος του καταυλισμού του Καρά Τεπέ όπου διέμενε το άτυχο παιδί με την εννεαμελή οικογένεια του.

Το πεντάχρονο άτυχο παιδί είχε βγει από τον καταυλισμό μόνο του χωρίς συνοδό και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να περάσει κάθετα τον πολυσύχναστο κεντρικό οδικό άξονα της ανατολικής Λέσβου, προκειμένου να μεταβεί σε κάποια από τις πολλές άτυπες δομές που λειτουργούν μη κυβερνητικές οργανώσεις στην περιοχή γύρω από τον μεγάλο δημοτικό καταυλισμό. Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου μεταφέρθηκε διαγνώσθηκε και τυπικά ο θάνατος του.

Ας σημειωθεί ότι η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα αυξημένη, δεν υπάρχει δυνατότητα νόμιμης διάβασης πεζών από το ένα σημείο του δρόμου στο άλλο και τέλος δεκάδες αυτοκίνητα εργαζομένων στον καταυλισμό ή απασχολουμένων σε μη κυβερνητικές οργανώσεις παρκάρουν από τη μια και από την άλλη μεριά δημιουργώντας πολύ κακές συνθήκες ορατότητας σε διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ