Χίος, Τρίτη 16 Ιανουαρίου

“Πριν το πετάξεις... Σκέψου”

Δωρεάν παροχή ειδών ένδυσης, υπόδησης, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσεως και πρώτης ανάγκης από τους εργαζόμενους στο "Βοήθεια στο σπίτι"
Παρ, 03/11/2017 - 15:50

Οι εργαζόμενοι του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" γνωστοποιούν ότι η δράση “Πριν το πετάξεις... Σκέψου” θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή στο Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Μηνά, από τις 12:00 έως τις 14:30 εξυπηρετώντας συνανθρώπους μας με τη δωρεάν παροχή ειδών ένδυσης, υπόδησης, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσεως και πρώτης ανάγκης.

Με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Χ, Γιώργο Κερμπάτσο, τον κόσμο, τα καταστήματα της τοπικής κοινωνίας, τους συναδέλφους τους και τις υπηρεσίες που αγκάλιασαν τη συγκεκριμένη ανθρωπιστική δράση .

Επίσης κάνουν γνωστό ότι για εύλογο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιείται μόνο διανομή ειδών και όχι συγκέντρωση νέων.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 15/01/2018 - 21:39
Η πίτα των ναυτικών του Βροντάδου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σωματείο συνταξιούχων ΝΑΤ Βροντάδου, το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του στην ΠΕΚΕΒ.

Παρουσία των απομάχων της θάλασσας, ο Πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Μεννής, ευχήθηκε υγεία και καλά ταξίδια, αφού κάθε άλλη ευχή μοιάζει… ουτοπική  στην σημερινή κοινωνία των συνταξιούχων.

 

Η πίτα των ναυτικών του Βροντάδου