Χίος, Κυριακή 27 Μαΐου

Πρώτη και επεισοδιακή είσοδος του πλοίου "ΕΚΟ 2" στα Ψαρά

Καθησυχαστικός ο Δήμαρχος, Κώστας Βρατσάνος: Ευτυχώς δεν υπάρχει θαλάσσια ρύπανση
Ακούστε το ηχιτικό
Τρί, 16/01/2018 - 15:25
Ηχητικό απόσπασμα: 

Πρώτη και επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση προσέγγισης του πλοίου “ΕΚΟ 2” στα Ψαρά, με το Δήμαρχο του νησιού, Κώστα Βρατσάνο, να αναφέρει στο Ράδιο “Α” ότι το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Το πλοίο, όπως είπε, θα εφοδίαζε με καύσιμα το μοναδικό πρατήριο του νησιού και άγνωστο πως, ενώ επιχειρούσε είσοδο στο λιμάνι, μετά τις 7.30 το πρωί , προσάραξε στα αβαθή στην Βόρεια πλευρά.

“Φυσούσε νοτιάς και συνήθως το λιμάνι μας έχει ένα πρόβλημα μ’αυτό τον καιρό”, σχολίασε ο δήμαρχος, λέγοντας ότι εκτός από τα στελέχη του λιμενικού σταθμού Ψαρών που επενέβησαν και το Λιμεναρχείο Χίου έστειλε λιμενικούς στο νησί, απέπλευσε ρυμουλκό για την αποκόλληση του πλοίου και δύτης για να ελέγξει για τυχόν ρήγματα.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 27/05/2018 - 19:19
Ευάγγελος Καφετζόπουλος

Πως θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας απ' τα ναρκωτικά; Ποιά είναι τα πρώτα σημάδια, που πρέπει να μας ανησυχήσουν; Που πρέπει να καταφύγουμε και ποιός θα μας βοηθήσει; Σ' αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα του Γιάννη Τζούμα, απαντά την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, στην εκπομπή "Αυτοπροσώπως" ο Ευάγγελος Καφετζόπουλος Νευρολόγος - Ψυχίατρος Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ.